Nyhet

SKIBELI HATRICK AVGJORDE

Av ø.s., 31.8.2010 00:00

Thomas Skibeli startet kampen som høyre midtbane. Men det var etter Coach Eddi flyttet han opp som spiss målene kom. FC Show spilte en dårlig første omgang, men hevet seg i andre omgang.

Dette skulle vise seg å være en viktig kamp for FC Show. Med 5 poens ledelse og en kamp mindre spilt til lag nr to på tabellen, hadde FC Show en gyllen mulighet til å trygge ledelsen. Med spillere som Kristian Boganes, Pål Eidsvåg, Fouad Billa, Kjell Erik Rosenberg og Øystein Heigre Steen ute skulle det bli en tøff kamp på naturgress.

Kampen startet med at begge lag "kjente på hverandre". Men det var Havdur som fikk de første sjangsene. Blant annet en på hjørnespark der FC Show reddet på streken. Etterhvert som minuttene gikk virket det som det var på midtbanen krigen måtte vinnes. Sven Ims og Christan Hauge brettet opp ermene og tok utfordingen. Havdur jobbet også bra og måtte ty til ulovligheter som ga oss flere frispark fra langt hold. Ettersom FC Show har flere ivrige skyttere på laget fikk alle prøve seg. Da det var kaptein Roger Eriksen sin tur, skøt han fra ca 35 meter. Ballen fikk en fin dupp og spratt foran keeper slik at han måtte gi retur. Og der dukket Thomas Skibeli opp. 1-0 til FC Show.

I pausen ga Coach Eddi klar beskjed om at det måtte spilles langs bakken. Vente på motstanderen slik at det ble større rom til spissene.

Dette hjalp FC Show spillerne og det så ut som det ble et rosa preg på kampen. 2-0 Thomas Skibeli etter noe horribelt forsvarspill av Havdur. 3-0 Igjen dårlig forsvarspill av Havdur. Keeper mistet ballen til Alexander Posti som serverte den til nok en gang Thomas Skibeli. 

Men så var det Aleksander Gjerde sin tur til å vise seg frem. I ekte Thomas Myhre stil trillet ballen flott imål etter frispark fra 30 meter.

Kampen fikk en flott avslutning. Daniel Håland som hadde en vanskelig dag på banen fikk endelig det rommet han trenger. Alene med keeper lobbet han ballen elegant over en sjangseløs Havdur keeper.

Neste kamp er på FC Show sin 5-års dag. Det blir tur til Hjelmeland torsdag 9.september!  

| | |