Nyhet

DISSE FIKSET SERIEMESTERSKAPET TIL FC SHOW

Av ø.s., 3.10.2010 00:00

Opprykket var klart og etter at guttene i rosa tapte kampen mot Pol, trodde alle at de måtte nøye seg med sølvet bak Hjelmeland. Mens en del av de sentrale spillerne var utligjengelige av ulike årsaker, reiste FC Show inn til Fogn med en tropp bestående av både A-lags og Rekrutt-lagsspillere. Tilsammen tolv stykker. Før siste serierunde ledet nemlig Hjelmelang med ett poeng til FC Show på andre plass. Hjelmeland hadde besøk av Pol og FC Show skulle til Fogn.

Det var heldigvis 12 spillere som virkelig ville vise at FC Show hadde oe å gjøre på Fogn. De hadde troen på at dette kunne de klare. Øyvind Sørensen tok en noe uvant plass i målet mens Christian Danielsen, Roger Eriksen, Helge Bue og Nicholas Hansen dannet backrekken. Kristaian Boganes, Sven Ims, Christian Hauge og John Eddie Håland var midtbane kvartetten. Thomas Skibeli og Dennis Thorsen var på topp. På siden startet FC Show legenden, Morten Hagen Storli.

Topp motiverte FC Show spillere viste at de ikke hadde noe i 6.divisjon å gjøre. Det ble vartet opp med sjangse på sjangse. John Eddie Håland, Dennis Thorsen (2), Christain Hauge og Sven Ims fikk alle ballen i nettet. Og det er bare et mirakel fra at det ikke ble flere mål. Hele fem mål før dommeren blåste til pause. I pausen var det god stemning og spillerne var positive med hverandre slik de var hele kampen både før og etter kampen.

Når det er kun 12 spillere som reiser for å spille en gresskamp sier det seg selv at det tar på kreftene. Det ble mindre sjangser og mindre spill i andre omgan. Men FC Show hadde full kontroll på kampen selv om scoringene uteble. Øyvind Sørensen hadde lite å gjøre som bakerste mann. FC Show halet 5-0 seieren i land.

På Hjelmeland slo nemlig Pol lederlaget 2-0. Dermed tok FC Show igjen over som tabelleder. Og siden dette var siste runde kan vi bare gratulere FC SHOW SERIEMESTERE 2010!

-Nå venter kretsmesterskapet

-Og planlegging av en sesong i 5.divisjon neste år. Oppbyggingen av et storlag er i gang!!!:)

 

-SELVFØLGELIG  var det Champis å få på Beverly!!!

 

- Topp service av topp bartender på Beverly!!!
 

-Ulsethen kjørte det opp med St.Pauli Blues!!!

| | |