Nyhet

VANT FØRSTE KM KAMP

Av ø.s., 22.10.2010 00:00

Det var duket for første KM-Kamp på Kvernevik Stadion. Et titalls med supportere var møtt opp i det sure høstværet. Reklameskiltene var på plass. FC Show flaggene flagret i vinden. Det var en kald kveld i møte. Derfor var det godt med kaffe, muffins og en seier som varmet slik at det ble fyr og flamme på sidelinjen.

Da kampen startet i det kalde høstværet gjorde publikum det de kunne for å få fart på spillerne med bluss i fyr og flamme. FC Show startet godt og presset Falkeid som er puljevinner i avdeling 1. For anledningen med hadde dommer Osvald Høyland fått med seg to linjemenn.

Coach Eddi har brukt god tid på å sette sammen et godt lag før kampen. -Vi er nå i mesterskap. Vi skal vinne og da bruker vi de beste spillerne, sa han før kampen til nettsiden.

Etter ca.21 minutt oppsto det noe klabb og babb etter et innlegg i 16-meteren til FC Show. Toppscorer Daniel Håland ofret alt og ballen gikk i mål. 1-0 til FC Show.

FC Show kom til flere sjangser mens Haugesundslaget Falkeid kom på mindre visitter.

Men i 2.omgang kom Falkeid mer med. Haugesundslaget vant mer og mer midtbanen. FC Show måtte ty til ulovlige midler. 1-1 ble scoret på et frispark fra 19 meter utagbart for Aleksander Gjerde i FC Show målet.

Det ble mye rot, feilpasninger og personlige feil i perioden etter dette. Og vi kan takke en dårlig falkeidspiller for at det ikke sto 2-1 til Falkeid da venstreback Christoffer Olsen gjorde en kjempetabbe. Heldigvis sto Aleksander Gjerde der.
 

Med godt over 15 minutt igjen å spille kom FC Show på flere og flere overganger. Og ca. 10 min igjen kom det et innlegg fra Billa som Daniel Hålands spissvikar Tore Rugland enkelt kunne sette i mål.

Deretter kom John Eddie Håland inn og han fikk umiddelbart to alene med keeper sjangser.

FC Show vant tilslutt 2-1 og har dermed en kamp igjen å vinne før de kan kalle seg Kretsemestere. Noe som er første gang i klubbens historie.
 
Det var mange som hevdet seg. Sven Moi Ims som var små syk med influensa er alltid til å stole på. Thomas Skibeli som har hatt egentrening i de varmere strøk viste at toppformen ikke er langt unna. Debutant Magnus McKeown gjorde også en meget god innsats før han ble byttet ut etter en god halvtime. Kaptein Roger Eriksen dirigerte laget på en flott måte og tross ommplasseringen fra midtstopper til høyreback var også Nicholas Hansen god.

-Vinner vi mot Kåsen skal jeg love et FC Show lag i fyr og flamme. Dette kan bli historisk, sier Øyvind Sørensen til nettsiden.

| | |