Nyhet

FC SHOW KAN SKRIVE HISTORIE PÅ TORSDAG

Av ø.s., 26.10.2010 00:00

På torsdag spilles den siste Kretsmesterskaps Finalen. FC Show reiser til Bryne og skal spille mot Kåsen. Vinner FC Show denne kampen er det for første gang i historien de kan kalle seg for Kretsmestere. Sist gang FC Show spilte KM var i 2006. Da ble Skjold for sterke. Og det ble kun sølv til FC Show.


Sist FC Show spilte en Kretsmesterskaps Finale var i 2006 da klubben vant 7.divisjon. Da var det denne gjengen som sto for showet. Desverre endte det med tap.

Fire år senere står FC Show igjen som finalist. Denne gangen som vinner av 6.divisjon.Klubben har fått inn en god trener i Eddi Rhamiri Abdelkader(bilde i midten). Som igjen har fått inn en treningskultur. Samtidig en sterk vinnerkultur. Treningene har blitt mer strukturerte og klubben er på vei oppover. Rett og slett mer proffesjonell!

Torsdag stille FC Show med sitt sterkeste mannskap noensinne. Spillerne vil skape fotballhistorie. Klokken 18:00 på Kåsen Kunstgress starter den store finalen. FC Show håper flest mulig tar turen og blir en del av denne forhåpentligvis store festen.
-Vi håper flest mulig kommer å støtter oss. Slik at vi får en fantastisk ramme rundt kampen, sier Show-spiller Kristian Boganes til fc-show.com
 

| | |