Nyhet

FC SHOW KM MESTERE

Av ø.s., 29.10.2010 00:00

For første gang i historien er FC Show kretsmestere. Dette ble de etter 2-1 seier over Falkeid og 4-2 seier over Kåsen. Kampen mot Kåsen ble et fyrverkeri av en kamp. Magiske øyeblikk og elleville jubelscener. Etter en kjempesesong med opprykk er fremtiden rosa, mener Øyvind Sørensen. -Jeg ser konturen av et storlag. Et lag for fremtiden. Vi skal overraske neste år også, og vi har noe unikt på gang, sier lederen til nettsiden. Arbeidet med å forsterke stallen er allerede i gang!

Det ble en magisk kveld på Kåsen Kunstgress for FC Show. I første omgang kunne Kåsen med litt hell punktert kampen, men Aleksander Gjerde sto som en levende vegg i mål.

Coach Eddi gjorde noen spillerbytter og taktiske endringer i pausen. Drøye fem minutter spilt etter hvilen forandrer alt seg. Sven Moi Ims scorer et vakkert mål. Fra hjørnet av 16-meteren skrur han ballen med utsiden av foten. Ballen havner i krysset og i mål.

Det skulle vise seg å bli vitamininnsprøytningen FC Show trengte. Noen få minutt senere var Moi Ims igjen på farten. Etter et flott spill kommer han igjennom på høyresiden. Slår inn til en umarkert Daniel Håland som sikker som banken setter ballen i mål. De drøye 30 FC Show supporterne som hadde møtt opp eksploderte av glede.

Den neste halvtimen spilte FC Show klokt. Alexander Posti var kommet inn på defensiv midtbane og gjorde jobben sin meget bra. Det toppet seg da han la på til 3-1. Kåsen kom tilbake og scoret på en corner.

Ingen kunne stoppe krigeren Christian Hauge. 10 min før full tid kommer han fri inne 16-meteren til Kåsen. 4-2 ble sluttresultatet i en uhyre spennende kretsmesterskaps finale. FC Show skapte klubbhistorie. Elleville jubelscener og magiske øyeblikk. Vi gleder oss til neste sesong!

| | |