Nyhet

KLAR FOR ÅPNINGSKAMP PÅ TORSDAG

Av ø.s., 1.4.2011 00:00

Torsdag smeller det i Kvernevik. Da er det duket for en helt spesiell åpningskamp. Stadion blir farger rosa og motstanderen skal knuses. Fotballaget FC Show har aldri vert bedre og med en fantastisk ramme rundt kampen må dette bare oppleves.
Torsdag 7.april smeller det i Kvernevik. Da står tidenes beste rosa lag klar til å knuse Forsand som er lagets første motstander i årets 5.divisjon. Det blir selvfølgelig en entrè bedre enn sesongen 2008: http://www.youtube.com/watch?v=CBSLnkynCpc
 

 

 

 

Hvis du kjenner FC Show rett, vet du hva som kommer til å foregå. Dette blir ikke kjedelig. Stadion blir farget rosa, cheerleaderene "Diamonds" og speakeren er klar. Cdèn er spillt inn!! Nå er det opp til oss å få ALLE til å møte opp. Maskotten skal dele ut FC Show drops. Bua er åpen og gratis Kaffi&Muffins til alle VIP`s!

Coach Eddie Rhamiri har satt sitt preg på FC Show. Etter å ha vert i klubben halvannet år, ser det ut som et lag i full blomst. Ting har forandret seg betraktelig. Her ser dere en video fra første året. Slik er det ikke lenger: http://www.youtube.com/watch?v=nSp0sim53N0

http://www.youtube.com/watch?v=nSp0sim53N0&feature=player_detailpage

Fjorårets toppscorer Daniel Håland (#10) har lovt klubben i hans hjerte å score tre fantastiske mål. Spørsmålet er: Takler han presset!!? 

| | |