Nyhet

SKIBELIS DRØMMESCORING

Av ø.s., 8.5.2011 00:00

Endelig løsnet det for Thomas Skibeli, som de siste kampene har hatt måltørke. Han fikk ballen på midtbanen, forserte flere Jarlspillere før han curlet ballen i krysset.

FC Show var veldig godt forberedt til denne kampen. Med nærmest full tropp på 18 spillere var det interessant å se hvilket lag Coach Eddie stilte med fra start. Det ble et par overraskelser og noen endringer siden sist. Og de som startet på benken denne gangen var full av klassespillere, selv om laget ikke var svekket av den grunn. Kampen startet med at ingen av lagene fikk satt spillet sitt. Det ble litt frem og tilbake. Etterhvert begynte FC Show å bli farlige på overgangene.


Og etter noen spolerte sjangser, smallt det fra 17-18 meter. Thomas Skibeli(jublende i bildet over) fikk ballen på midtbanen forserte flere Jarlspillere før han curlet ballen i krysset. Må også nevne at Daniel Håland gikk på et flott løp som åpnet opp forsvaret. Etter det begynte FC Show spillerne å finne hverandre. Spillet satt mer og mer, bedre og bedre. Men det endte 1-0 til pause. 2.omgang var preget av en del bytter. og spillet fikk ikke satt seg. Men alikevel var det FC Show som var nærmest scoring ved flere anledninger.

Daniel Håland satte spikeren i kista da han lobbet ballen elegant over Jarlkeeperen. Men med alle byttene som ble gjort mistet FC Show litt av taket på kampen. Jarl reduserte rett før slutt og kampen endte 2-1 til FC Show. Det er godt å se at troppen er stor. Nå kommer kampene på rekke og rad både for A-Laget og Rekruttlaget. Så spilletid vil det bli nok av!

På bildet til venstre ser dere en fornøyd Alexander Posti som takker publikum for kampen. En fortjent seier til FC Show. Og takket være gode og trofaste supportere vinner de ikke bare kampen. -Men også showet på sidelinjen!:) 

| | |