Nyhet

UAVGJORT I TOPPKAMP

Av ø.s., 16.5.2011 00:00

FC Show kunne med en 11-0 seier tatt over tabelledelsen og gått i folketoget som serieledere. Men motstanderen var Lura. Et godt lag som har noe på gang. FC Show stilte med show på årets tredje hjemmekamp.

En flott dag med "klovnen" tilbake på hjemmebane. Alt var duket for en festkveld under toppkampen FC Show-Lura. Kampen startet med et forsvarsarbeid som ikke fungerte i det hele tatt. Duellene vant Luraspillerne og allerede etter 15 min kunne Lura hatt en 2-0 ledelse. Men heldigvis var Thomas Skibeli våken etter en tabbe i forsvaret til Lura. Skibli fikk avsluttet flott til side for keeperen. En noe ufortjent ledelse. Men det fantastiske publikummet var i ekstase sammen med supporterklubben "Showgjengen"

Ekstasen varte i kun to minutter da Lura reduserte. På nesten identisk måte som FC Show scoret på.

Lura var eg godt lag. Som et ungt maskineri som bare malte på. FC Show sto imot presset og holdt 1-1 til pause.

2.omgang ble mye bedre. Vi fikk spilt litt ball og begynnte å finne hverandre. Geir Henning Nilsen var en stor trussel hver gang han fikk ballen. Skapte mye og til slutt satte han inn 2-1. Det begynte å bli småkjølig på Kvernevik Stadion, men denne scoringen varmet. Men Lura var noen Luringer. På et frispark fra 20-meter skøt de før dommeren blåste i fløyten. Keeper Aleksander Gjerde var ikke klar og balllen trillet bak streken. FC Show kom på noen farlige kontringer men kampen ebber ut til 2-2. Helt greit resultat for begge lag.

 

Gjerde-Steen,Rosnes,Bue,Hansen-Rugland,Eriksen-,Nilsen,Ellingsen,Skibeli-Poppe.

Super sub: Posti,Boganes,Ims,Nicolaisen,Olsèn,Fidan

1-0 Thomas Skibeli, 1-1 Lura, 2-1 Geir Henning Nilsen, 2-2 Lura

Ivrig FC Show-dame skrek i full hals: "Du må få deg briller dommer"  -Dommeren hadde faktisk briller!

| | |