Nyhet

TAPTE SKANDALEKAMPEN

Av ø.s., 23.5.2011 00:00

Muskel gikk bak ryggen på FC Show å klarte å flytte kampen til et annet tidspunkt. Dette grunnet klaging, sutring og løgn til kretsen. Men vi tok allikevel utfordringen og reiste til Ganddal og spilte kampen. Selv om Muskel til tider var bedre enn FC Show, tok Muskel ledelsen på mot alt hva fair play står for.Etter en del uenigheter om når kampen skulle spilles måtte FC Show bite i det sure eplet å spille kampen 18:00. Dette var grunnet Muskel spillerne som skulle på fest. En stor fordel for Muskel i og med at da kunne de stille med best mulig lag i motsetning til FC Show.

Etter litt sen innlåsing i garderobene startet kampen 18:00. FC Show kom godt i gang og spilte seg frem til noen små sjanser. Muskel viste ikke bare muskler, men også tidvis stygt spill i form av sene taklinger og etterslenger. Det kunne resultert i mer enn to gule kort.

Etter at Alexander Posti fikk feilaktig anulert et mål grunnet offside startet Muskel og spille fotball. Fatih Fidan klarte seg bra inntil han hadde en superredning og ble liggende nede for telling. I rett unfair stil tok Muskel kastet og skjøt ballen i mål. Med Fidan liggende med skade. Lettere sagt en skandale av dommeren.

 

FC Show spillerne ble frustrerte og dette viste igjen på banen. 2-0 målet var en reprise på 2-2 målet mot Lura. Frisparket ble tatt før keeper var klar og dommeren ga fløytesignalet. Og 3-0 og spikeren i kista kom etter en flott overgang av Muskel.

 

Kort oppsummert hadde vel strengt tatt ingen spillere dagen utenom Sven Ims som overbeviste som høyreback. Ørjan Ellingsen hadde innsats men samspillet med resten av laget var ikke til stede. Denne kampen må vi ta med oss som en lærepenge. Det er mange kamper igjen og neste kamp er mot Sunde!
 

| | |