Nyhet

LIKT I KAMPEN OM VIGÅ

Av ø.s., 3.6.2011 00:00

Sunde hadde hjemmekamp mot FC Show i Kvernevik. Det var duket for en fotbalthriller utenom det vanlige. FC Show var knappe favoritter. Men det ble en spennende kamp.

FC Show kom fra et sviende tap mot Muskel. Dette var dagen å revanjere dette. Men det ble alikevel ingen enkel oppgave. FC Show`s største lokaloppgjør, nemlig "Kampen om vigå"


Kvernevik Kunstgress var kledd i rosa med masse flagg og bannere. Rundt 100 tilskuere, noen heiet på Sunde og noen på FC Show. FC Show`s toppscorer Daniel Håland var tilbake etter en skadeperiode.
Coach Eddie var optimist før kampen. Men det så mørkt ut på banen. Sunde hadde overtaket.

Kampen startet og Sunde kom best i gang. FC Show tapte duellene på midtbanen, og Sunde begynnte å skape  sjangser. Men allikevel var det FC Show som ble snytt for straffe da Daniel Håland var alene igjennom. Sundekeeperen sprang han rett ned uten at dommeren reagerte. Sunde var farlig frempå ved flere anledninger uten at de fikk ballen i mål. 0-0 til pause.

 

Etter pausen startet Sunde likt som i første omgang. FC Show`s midtbane med Ørjan Ellingsen og Christain Hauge ble springende i mellom.

Nok en gang ble FC Show snytt for straffe. En Sunde spiller heandset tydelig inne i 16-meteren. Men når et lag har motgang, er det normalt at det går "Stang ut". Sunde fikk en billig straffe som de scoret sikkert på. 1-0
til Sunde. 

FC Show gjorde mye rart i det defensive spillet sitt. Mange feilpasninger og lite komunikasjon med de andre lagdelene. Ette noen smarte endringer der slitne spillere fikk ta en pause.

Kom FC Show på farlige overganger. 15 min før slutt vinner Øyvind Sørensen ballen høyt oppe på banen. Slår videre til Thomas Skibeli som scorer til publikums ekstase. 1-1. 
 

 


 FC Show jobbet knallhardt på en dårlig dag. Kom på noen farlige kontringer i slutten. Men hadde Sunde vert bedre foran mål hadde de tatt alle tre poengene. Sunde var best på banen, mens FC Show var det beste laget rundt banen.
Det hele blir avgjort i høst!:)  

| | |