Nyhet

FC SHOW PÅ SØNDAGSTUR

Av ø.s., 6.6.2011 00:00

De mest trofaste FC Show spillerne reiste til Kvitsøy for å komme seg videre i Rogalandscupen. Et flott vær og en fantastisk gjeng var ikke nok til en walkover.


Kvitsøy fikk to straffer før kampen runnet divisjonsforskjellen. Fatih Fidan(bildet over) redder mesterlig det første. Det andre setter Kvitsøy sikkert i mål.

Grunnet en nedprioriter kamp i Rogalandscupen stillte FC Show kun med 12 spillere. Herav to keepere. Hele 1.omgang trillet "guttane i rosa" (som for anledningen spilte i sine Barcainspirerte bortedraker) ballen fra spiller til spiller.

 

Ikke lenge ut i kampen slår Shpetim Muller en flott stikker til Øyvind Sørensen som setter den flott til side for keeperen. FC Show spilte rolig og sikker fotball, og det virket som om laget hadde full kontroll etter at Sørensen nok en gang tegnet seg på scoringslista etter et flott innlegg av Ivan Greece.

FC Show gikk til pause med en knapp 2-1 ledelse. Nærmere 70-80 tilskuere var kommet til Kvitsøy Stadion for å heie laget frem til seier. FC Show hadde fire ivrige på sidelinjen.

 

 

Kvitsøy treneren gjorde noen små grep etter pause da laget klarte å få et større press på bortelaget. Men en forsvarstabbe gjorde at Sven Moi Ims fikk servert ballen i beina rett foran motstanderens mål. Han satte den sikkert inn og med andre ord nesten punkterte kampen. 

Men fotballen er rund. Alt kan skje. Med god innsats kom Kvitsøy tilbake. Først brant de et starffe etter en god redning av Joachim Czybulla i mål. Så kom scoringene på rekke og rad. Midtbanen til FC Show ble utspilt.

Duellene ble tapt og kreftene tok slutt. Kvitsøy hadde tydligvis mer krefter og mer spillere. Alle tre målene ble scoret på kontringer etter FC Show spillerne satset for høyt og ikke maktet å komme hjem. Vel fortjent seier til Kvisøy for god innsats og en taktisk meget bra kamp. Brodd på Midjord venter de i 2.runde i Rogalandscupen!:)

Nå er det kun serien som gjelder for FC Show!

| | |