Nyhet

POENGTAP PÅ FINNØY

Av ø.s., 22.6.2011 00:00

Sist FC Show reiste til Finnøy rykket de ned til 6.divisjon, mens Finnøy beholdt plassen. Denne gangen er situasjonen snudd på hodet. Finnøy trenger poeng for å beholde plassen, mens FC Show trenger poeng for å henge med i toppen. Slik så det ikke ut på Leikvoll Stadion.

Med kun tre faste A-Lagspillere ute foran Finnøy kampen var Show spillerne optimistiske med tanke på en seier. Coach Eddie var tilbake fra noen ukers sykefravær. Og sist kamp mot Brodd2 løsnet det også foran mål(4-2 seier).Dommer Jan Øyvind Ulseth blåste i gang kampen 19:00. Det var en noe uklippet men tørr gressbane spillerne entret. Sol og vindstille og en flott stemning blant de snaut 100 tilskuerne. 

FC Show kom best i gang. Sven Moi Ims kom på mange flotte løp i bakrommet som skapte mange farlige situasjoner. Men det var alikevel Finnøy som tok ledelsen etter en kontring som ikke blir avverget. Frustrerte spillere jobbet på videre i kampen som skulle vise seg å bli en krig. Det var lite fint spill. Ballen gikk banalt sent på det høye Finnøy gresset. Sjangse på sjangse ble spolert av FC Show. Pål Eidsvåg, Sven Moi Ims, Dennis Poppe Thorsen misset få meter foran mål. 


Finnøy kom flere ganger i overtallige kontringer. Men heldigvis setter Sven Moi Ims(bildet over) ballen i mål etter en flott pasning fra Pål Eidsvåg.

1-1 ble til pause og det var spenning i kampen.

Det ble gjort noen rokkeringer etter pausen uten at det hjalp noe på. FC Show mistet noe av intiaivet i kampen og virket veldig tafatte. Mye kan skyldes banen og noe kan sikkert skyldes kondisjonen. Men 15 min før slutt får FC Show straffe. Tommy Nicolaisen(bildet t.v), som scoret mot Brusand, hadde ikke dagen på banen. Heller ikke straffen gikk inn. Den ble reddet av en god Finnøy keeper.

Kampen ender 1-1 og poengdeling. Begge lag virket noe skuffet over å ikke klare alle tre poengene!


 

| | |