Nyhet

ALF-INGE HÅLAND STJAL SEIEREN

Av ø.s., 26.6.2011 00:00

FC Show hadde full kontroll på tabelltoer Bryne3. Etter 60 minutters spill ledet FC Show 3-1. Det burde bli seier. Men så dukket tidligere landslagspiller Alf-Inge Håland opp.

Mange var spente med tanke på Eddie Rhamiri`s avgang. Første kampen for det nye trenerteamet med Gunnar Nicolaisen som øverste sjef. Med masse ny entuiasme og glød entret Guttane i Rosa banen. FC Show fremsto som et underholdene lag. Masse flott spill og god stemning på tribunen.

Sven Moi Ims og Pål Eidsvåg fortsatte å storspille sammen. Moi Ims jobbet knallhardt på midten. Da han gikk på de dype løpene i bakrommet, kom han til sjangser. Det måtte til slutt gi uttelling. 1-0 og 2-1 målet førte Moi Ims på toppen av toppscorerlista. Det var godt med publikum på denne kalde St.Hans aften i Kvernevik.

Dennis Poppe Thorsen fikk prøve seg i ny rolle på høyre midtbane for anledningen. Det startet vinglende men han spilte bare bedre og bedre helt til kreftene begynnte å ta slutt. Etter en det treningsfri i det siste grunnet gnagsår og andre mistenksomme skader mangler han litt trening/kamptrening. Han fikk også navnet sitt på scoringslista da han lobbet ballen nydelig over keeper fra 30 meter.

 

 

Det så lenge ut som om det skulle bli seier. Men etter noen forandringer på laget til FC Show begynte feilene å komme. Rytmen forsvant og Bryne3 fikk komme inn i kampen igjen. 

 

Samtidig våknet den gamle landsalagsspilleren Alf-Inge Håland opp ti år etter den grusomme skaden han fikk av taklingen til Manchester United spilleren Roy Keane(bildet t.v). Han var stadig en trussen på topp for Bryne3.

Samtidig var han også flink til å påvirke dommeren i sine avgjørelser på banen. Rutinert og smart.

Og ettersom han scoret to mål, hadde det vert lettere om han fortsatt hadde vert Manchester City spiller.

FC Show spillerne var naturligvis veldig skuffet etter kampen, men gleder seg nå til siste kampen før ferien hjemme mot Vardeneset2 torsdag 30.juni. Kampen spilles 20:00 på Kvernevik Kunstgress.

| | |