Nyhet

KJEMPESTART PÅ HØSTSESONGEN

Av ø.s., 15.8.2011 00:00

FC Show har fått en kjempestart på høstsesongen. Når Guttane i Rosa reiste ut til Forsand ble det ingen kjedelig kamp.


Coach Nico hadde med seg 16 spillere og tre supportere inn til Forsand. Det skulle bli en spennende kamp med tanke på hvor FC Show står siden pausen og alle forandringene som har skjedd siden Coach Eddie ga seg.
Tor Enge fra Stavanger måtte dømme kampen i stedenfor Jan Øivind Ulseth som var offshore. Da han blåste i gang kampen på gressbanen på Forsand startet FC Show meget bra. Men etterhvert kom Forsand mer o mer inn i kampen. Daniel Håland som startet på topp måtte gi seg etter 25 min. Og da Pål Eidsvåg ble flyttet frem på spissplassen begynnte FC Show å skape mer.

 

Dommeren havnet også i fokus da han ikke tålte å høre noen kommentarer fra alltid så engasjert supportesjef Rune Tønnesen. Dommeren begrunnet det med at han ble "varm i hodet" og sendte Tønnessen over på motsatt side av banen både Forsand og FC Shows store fortvilelse. -Ikke forstod jeg hva som ble gjort galt. Jeg tror han ikke likte de blinkende brillene mine, sier lederen av Showgjengen til fc-show.com.

 

Etter alt dette rabalderet var det Pål Eidsvåg som sto for underholdningen. Tre mål og FC Show var på veien til nok en seier. Selv om de var litt i det heldige slaget er jo scoring scoring. 
 

Sven Moi Ims fikk æren av å sette spikeren i kista med sin åttende scoring for sesongen.
Terje Otto Tobiassen fikk også sin debut for A-Laget.
Sluttresultatet ble 4-0 til FC Show. Det virket som det har løsnet litt og det blir en uhyre spennende høstsesong!!!:)
 

| | |