Nyhet

LEDEREN AV SHOWGJENGEN UTVIST

Av sc, 16.8.2011 00:00

Lederen av FC Shows supporterklubb Showgjengen ble under kampen Forsand og FC Show vist over på andre siden av uforståelige grunner.

En alltid like engasjert Rune Tønnessen ble vist opp på tribunen til Forsand under kampen mellom Forsand og FC Show.

Det var etter at dommeren ikke bukte fordelsparagrafen at Tønnessen utbrøt følgende milde gloser til domeren: -Fordel dommer. Og blåste i stadionhornet etterpå. Tor Enge som dømte kampen likte svært dårlig at Tønnessen var så engasjert på sidelinjen at han stoppet kampen og ba Tønnessen gå opp på tribunen.

Verken Tønnessen, spillerne eller publikum var særlig begeitret av Enges stopp av spillet. Og Tønnessen forsto heller ikke sine egne ører da han til slutt forsto at den var han som ble snakket til.
 

 -Ikke forstod jeg hva som ble gjort galt. Jeg tror han ikke likte de blinkende brillene mine, sier lederen av Showgjengen til fc-show.com.

-Heldigvis vant vi kampen og jeg ble venner med dommeren etter kampen.

Han forteller også at han ønsker mer trøkk på kampene. -Jeg skulle mange ganger ønske at det var flere av oss i Showgjengen. Alle er hjertelig velkone. Vi har det utrolig gøy. 

-Fra og med neste hjemmekamp blir det mer musikk og speakertjeneste. Vi kommer til å kåre dagens FC Show spiller på hver kamp, sier han til fc-show.com

| | |