Nyhet

DANIEL HÅLAND SHOW MOT SVILAND

Av sc, 19.8.2011 00:00

For å henge med i toppen var denne kampen veldig viktig for FC Show. Sviland forsvarte seg godt og det så ut som ingen klarte å sette ballen i mål. Men så kom Daniel Håland inn.

FC Show kjemper i toppen om opprykk til 4.divisjon. Og tidenes beste FC Show lag fortsetter å imponere. Kampen mot Sviland var veldig viktig for å holde følge med tet lagene.Nytt stadion anlegg , kaffi og muffins. Oppstart av Show TV der kampen ble filmet. Mellom 75-100 tilskuere. Noe er på gang i FC Show. Fremtiden ser virkelig rosa ut.

Første omgang kjørte Guttane i Rosa til tider over Sviland. Det ble en del brente sjangser. Verken Pål Eidsvåg(bildet), Sven Moi Ims, Ørjan Ellingsen eller Christian Hauge fikk ballen i nettet etter sine forsøk. Dommer Geir Michalsen unnlot også å blåse straffe til FC Show etter en klar dytt inne i straffefeltet.

Christian Hauge gikk foran og tok tak på midtbanen. FC Show hadde det meste av spill og sjangser. Men alikevel var det noe som manglet.

En halv time igjen av kampen så satte Coach Nico innpå fjorårets toppscorer Daniel Håland. Og det tok ikke lange tiden før han viste sin styrke. Hurtigtoget ble spilt igjennom flere ganger. Men da han elegant lobbet ballen over keeper og i mål kom det en lettelses jubel av SHOWGJENGEN og FC Show publikumet som hadde ventet over en time på scoring.

Sviland kom tilbake og hadde sin farligste periode rett etter scoringen. Men Aleksander Gjerde holdt buret rent. Og da kompisen Daniel Håland igjen scoret kunne FC Show slippe jubelen løs.

2-0 og tre meget viktige poeng til FC Show. 

-FC Show ligger nå på en god 2.plass som gir direkte opprykk til 4.divisjon. Her blir tabellen nøye lest av ivrige supportere.

| | |