Nyhet

TAPTE RETT FØR SLUTT

Av sc, 28.9.2011 00:00

FC Show spilte en til tider god kamp mot sterke Vardeneset2 på Tasta. Selv om Vardeneset scoret allerede etter 20 sekund.

FC Show åpnet veldig usikkert, og det straffet seg fra første stund. Allerede etter 20 sekund tok Vardeneset ledelsen etter slurv og usikkerhet i forsvaret. 

Men etter 10-15 minutter begynnte FC Show å trille ball. Guttane i rosa kjempet seg inn i kampen. Christian Hauge og Shpetim Muller fant tonen på midtbanen. 

Også gamle Vbkèr Ørjan Ellingsen spilte seg godt opp på høyrebacken.

Daniel Håland virker å nå storformen veldig snart. Han var mer og mer frempå. Allerede etter 30 min fyrte han av et skudd fra 20 meter. Ballen gikk via tverrlegger og ned på streken uten at det ble mål av det.

Men etter 35 minutt kombinerer FC Show veldig flott. Ørjan Ellingsen, Pål Eidsvåg og et nydelig velkjent løp av Sven Moi Ims som fikk ballen på høyresiden. Han la flott inn til Daniel Håland som var på et fint løp.

1-1 og det var full spenning i kampen. 

I pausen var det veldig mye unødvendig diskutering av uvesentlige ting. Noe som gjorde at FC Show spillerne ble litt heite.

Det ble en kamp som var preget av mye stygt spill. Duellene skulle vinnes. Etter hvert så begynte spillerne å bli slitne. Og byttene kom i fleng. Det ble en kamp om å holde det ene poenget. 

Dommer Enok Apelund ødela spillet mad å stykke opp kampen. Frispark på frispark ble blåst. De fleste til Vardeneset. Uten at det skulle bli utfallet av kampen.

Men fem minutt før full tid får en Vardeneset spiller stjernetreff på ballen. En markkryper som Aleksander Gjerde ikke nådde frem til. 2-1 til Vardeneset som ligger kun 6 poeng bak oss på tabellen.

Nå gjelder det for Guttane i Rosa. FC Show har fortsatt matchballen. Fire kamper igjen. Spenning til siste slutt!

Statistikk: http://www.fc-show.com/Game.Details.aspx?id=158

Tabellen: http://fotball.speaker.no/FiksFotballdataClient/ft.aspx?scr=table&ftid=125718

| | |