Nyhet

BRYNE GA INGEN MOTSTAND

Av sc, 19.10.2011 00:00

Det var et rufsete Brynelag som møtte noen minutter før kampstart på Rossalandsbanen mandags kveld. Topp motiverte FC Show spillere hadde ikke problemer med oppgaven.

Dette var en av kampene FC Show måtte vinne. Coach Nico og Mentor Muller hadde planen klar til kampen. En halv time med taktikk før kampen var viktig. Og FC Show startet best. De rosa lå kompakt defensivt og kjørte på med overganger med mange spillere. En opplagt Sven Moi Ims løp masse og forstyrret Brynespillerne såpass mye at de gjorde mange store forsvarsfeil.

Shpetim Muller var også topp motivert for kampen. Ballene ble KLARERT enten de gikk opp til spissene eller i hagene. Men Da Daniel Håland ble felt og FC Show fikk straffe, var Tore Rugland klar. Men den gode kampballen hans var borte vekk etter en klarering av Muller. Heldigvis tok han sjangesen med en annen ball og traff. Måååååååål

0-2 Daniel Håland etter godt forarbeid og innlegg av Sven Moi Ims http://www.facebook.com/photo.php?v=10150876302270573&set=vb.680940572&type=2&theater

1-2 Bryne

1-3 Daniel Håland

1-4 Ørjan Ellingsen

2-4 Bryne

2-5 Dennis Poppe Thorsen

2-6 Aleksander Posti

3-6 Bryne

En sykt viktig seier for et FC Show lag som fortsatt kan gjøre det selv med seks poeng på de to siste kampene. På torsdag venter Brodd2. Som også trenger tre poeng for å unngå nedrykk! Dette blir en utrolig spennende nøkkelkamp.

| | |