Nyhet

HÅLAND ORDNET SHOW I VIGÅ

Av sc, 21.10.2011 00:00

Denne kampen var veldig avgjørende både for FC Show og Brodd2. Det viste igjen både på banen og engasjementet fra sidelinjen. Kameratene Daniel Håland og Aleksander Gjerde ordnet det viktige poenget.

FC Show startet med samme lagoppstiling som sist. Med rutinerte stjernespillere som Pål Eidsvåg, Helge Bue og Alexander Posti på benken. 

Brodd2 hadde også et meget forsterket lag. I og med at de måtte ha alle tre poengene, stillte de med flere 3.divisjonspillere. Kun tre spillere var igjen fra det 2èr laget som er i ferd med å rykke ned på overtid.

En utrolig nervepirrende kamp, spessielt for de som ikke spilte kampen. FC Show åpnet kompakt og nektet Brodd spillerom. Men etter  halvtimen slapp FC Show seg litt løs, og kom litt høyere opp på banen. Da ble det mer rom til Broddspillerne.

Brodd sin kjappe spiss kom en sjelden gang forbi Nicholas Hansen. Det ble duell og broddspilleren falt. Meget billig traffe og 1-0 til Brodd.

Selv om FC Show spillerne ikka ga opp, var det Brodd som hadde det lille overtaket. Og igjen etter mye klabb og bakk inne i feltet. og to tre gode redninger av Aleksander Gjerde. Ingen fikk klarert og Brodd gikk opp til en 2-0 ledelse.

 

Med et tap var FC Show ute av opprykkskampen. Dette preget flere av tilskuerne som var veldig skuffet av resultatet til pause. Men varm Kaffi, Muffins og pepperkaker fikk frem smilet alikevel. FC Show spillerne kom ut til 2.omgang med en enorm vinnervilje.

Kampen var mer åpen. Begge lag kom til flere sjangser. Brodd kom alene med Aleksander Gjerde som hadde stengt målet for anledningen. Gjerde er i storform om dagen. 

De siste 20 minuttene skulle bli avgjørende.

Den temperementsfulle Shpetim Muller var i klammeri med en Broddspiller i FC Showmuren. Med litt skubbing kom det inn en søknad til Årets Oscar da Ole Fredrik Bergseth i Brodd la seg ned. Dommeren gikk på og ga rødt kort til Shpetim Muller.

Men FC Show ga ikke opp. Aleksander gjerde storspilte i mål, og med innbytterne Pål Eidsvåg, Alexander Posti og Helge Bue ble det produsert sjangser. Innlegg etter innlegg mens Brodd halte ut tiden. Ti minutt før slutt scoret Daniel Håland inne i 16 meteren. Publikum jublet og det ble håp. Spillerne jobbet intenst. Brodd la seg bakpå. Men tiden rant ut. Skulle dette være den sjangsen vi fikk til å klare et opprykk?
Neida. På overtid ut av ingenting. Feilvent på 16 meteren får Daniel Håland ballen, vender og skyter i MÅÅÅÅÅÅÅL!

Tidenes villeste jubelsccener i Kvernevik var et faktum. Det var ca.50-70 stk som stormet banen..  to minutt senere blåste dommeren av kampen.

 http://www.facebook.com/video/video.php?v=10150432901385977

http://www.facebook.com/photo.php?v=10150432887140977&set=o.183345458360581&type=2&theater

Fokuset er nå den viktigste kampen torsdag 27.oktober 19:45 i Kvernevik. Med seier og tre poeng der blir det opprykk til 4.divisjon som er det lengste FC Show har nådd noensinne!

EVENTEN NESTE KAMP 'TORSDAG 27.10. kl19:45
http://www.facebook.com/event.php?eid=307320025952207

| | |