Nyhet

Messi Magi 1-2 målet.

Av Morten H.Storli, 27.2.2012 00:00

Sjekk scoringen til Messi som får motstanderens trener til å hylle argentineren. Messi fikk sitt 5 gule kort og må stå over mot Sporting Gijon.

Snart drar FC Show sine 25 snobbe gutter som Øyvind skrev i sms. Snart er vi i Barcelona.

FC Show ser frem til turen og Morten gleder seg til fotball kampen på Camp Nou.

Det blir spennende og se ka lag Barca stiller med på Lørdag.

For 1 gang må Barca klare seg uten Messi mot Sporting Gijon.

Både Lionel Messi og Sergio Busquets pådro seg gule kort i gårsdagens oppgjør mot Atlético Madrid, og må dermed stå over seriekampen mot Sporting Gijon førstkommende lørdag.

På dagens FC Show trenning så var det kun 3 Barca spillere i igjen.

Barca sine spillere har landskamp på Onsdag og kamp på Lørdag og kamp mot Bayern Leverkusen på tirsdag.

Sjekk scoringen som får motstanderens trener til å hylle argentineren.

 

 

ATLETICO MADRID - BARCELONA 1-2: Stillingen var 1-1 og tiden var i ferd med å renne ut for Barcelona, som fremdeles har et lite håp om å ta igjen Real Madrid i toppen av tabellen, da laget fikk frispark på kanten av sekstenmeteren.

Som så mange ganger før, var det Lionel Messi som nok en gang viste sin briljans da han plasserte frisparket vakkert i motsatt kryss og sørget for 2-1-seier for Barcelona borte mot Atletico Madrid søndag kveld.

Dani Alves hadde gikk Barcelona ledelsen i første omgang, før Falcao utlignet for hjemmelaget like etter pause.

- Tror Real vinner
Pep Guardiola var strålende fornøyd med tre poeng i en vanskelig bortekamp, men tror ikke laget hans er i stand til å ta igjen Real Madrids ti poengs forsprang.

- Jeg tror ikke vi vinner ligaen, men vi skal kjempe til siste slutt. I dag sto vi på en vanskelig test mot en vanskelig motstander, sa Guardiola på pressekonferansen etter kampen.

Den tidligere midtbanegeneralen tok seg også tid til å hylle Lionel Messi, som nok en gang viste sin betydning for katalanerne.

- En leder er en som står fram når resten av laget trenger ham, og Leo har gjort det i fire år, skrøt Guardiola.

- Messi er et geni
På Atleticos benk sto Messis landsmann Diego Simeone. Den tidligere argentinske landslagsspilleren følte laget hans var i nærheten av å få med seg noe før den lille magikeren dukket opp.

- Resultater er alltid rettferdige. Vi prøvde å følge planen og nekte Barcelona rom. I førte omgang var det vanskelig for oss, mens i andre omgang var kampen mer åpen. Vi kunne tatt ledelsen, men et geni gjorde at vi satt igjen uten noen ting.

Atletico Madrid ligger på en noe skuffende niendeplass i La Liga med 38 poeng og reiser til Sevilla neste helg.

Barcelona tar imot bunnlaget, Sporting Gijon på hjemmebane

| | |