Nyhet

NORDICBET TIPPER FC SHOW PÅ 5.PLASS

Av nb, 12.4.2012 00:00

Hundvåg med Bjarte Lunde Aarsheim er klare favoritter til opprykk til 3.divisjon. Her kan dere se hvilken odds du får ved å tippe på FC Show som vinner.

 

Endelig er fotballsesongen  i de lavere divisjonene i gang igjen i Norge , og vi garanterer mange tøffe tak for alle landets lokale spillere! Spilleselskapet NordicBet tilbyr et enormt utvalg odds også på kamper helt ned til 5 Divisjon i Norge, i tillegg til en god del spesialspill gjennom hele sesongen!
 
4 Divisjon Avd 3 i Rogaland holder vi Hundvåg som favoritter til opprykk. De har fått en spennende trener i Bjarte Lunde Aarsheim(bildet) og resultatene i oppkjøringen har vært oppløftende. Det virker å være en ny iver i laget og de unge spillerne blir bare bedre og bedre. Vedavåg rykket ned fra tredje divisjon for noen år siden og har siden da vært i toppen i fjerde divisjon. I første runden av cupen knuste de det sterke tredje divisjonslaget Åkra 4-0 noe som vitner om voldsom kapasitet. Vi tror det først og fremst står mellom disse lagene, mens Haugar,Nord og kanskje også Siddis kan blande seg inn der oppe med en optimalt sesong. Sistnevnte er blitt litt av ett kultlag i Stavanger og låkker til seg bedre og bedre spillere, flere av dem har spilt på høyere nivå tidligere.
 
Vinnerodds:
 
Hundvåg 2.5
Vedavåg Karmøy 3.50
Haugar 5.00
Nord 5.00
Siddis 7.00
Stegaberg 15.00
Torvastad 15.00
Djerv 1919 20.00
Falkeid 20.00
Ølen 20.00
Sauda 30.00
Mastra 30.00
 
Alle spillene på årets 4 divisjon finner du hos NordicBet her:
 
 
For spørsmål og kommentarer, ta gjerne kontakt med NordicBets talsmann
| | |