Nyhet

TAP I FØRSTE KAMP

Av P, 15.4.2012 00:00

FC Show var det førende laget den første halvtimen. Men det holdt ikke for guttane i rosa selv om de fikk straffe etter 80.minutt. -Nå er det den store åpningskampen som gjelder!


Første kamp i 4.divisjon ble ikke slik FC Show hadde ønsket. Selv om alle i SHOWGJENGEN var enige om at dette måtte gå veien og at FC Show var klart det beste laget. Men så skjer det typiske. Torvastad sto god imot presset fra guttane i rosa så kom de på en fin kontring og scorer.  Veldig ufortjent med tanke på kampbildet. 

Christophe Dagsland var et stadig uromoment i Torvastad forsvar. Ikke lenge etter scoringen til Torvastad var han frempå og satte ballen i mål til SHOWGJENGENS begeistring. Han var virkelig på høgget den første halvtimen og det kunne blitt flere.

Torvastad kom mer inn i kampen etterhvert. De tre spissene var veldig godt samspilte og skapte til tider store problemer for den bakre fireren i FC Show. Midtveis ut i andre omgang scoret Torvastad igjen etter mye rot inne i straffefeltet.. Aleksander Gjerde sto en god kamp i mål men kunne ikke gjøre noe med denne scoringen. 

Fjorårets toppscorer Daniel Håland(bildet) kom ikke til sin rett ute på høyre kant. Men han kom litt mer med i kampen i 2.omgang. Det var ikke hans dag. Ti minutter før slutt ble han løpt over ende inne i 16-meteren. Straffen skulle han ta selv. Men han bommet totalt.

Etter noen sene bytter forsøkte Coach Mentor å flytte opp flere spilere uten at det ble vellykket. Kampen endte med tap i første forsøk. Heldigvis var FC Show på full høyde med Torvastad. Så vi har en spennende sesong i møte med mange forhåpenligvis gode resultater.

Markus Barkved  måtte ut med lyske problemer i slutten av første omgang men understreker at den viktige Sauda kampen ikke er i fare.

 

FC Show hadde hele åtte debutanter med mot Torvastad.

-Neste kamp er den store åpningskampen lørdag 21.april kl.13:00 mot Sauda

| | |