Nyhet

SPILLERNE SKUFFET PUBLIKUM

Av pg, 22.4.2012 00:00

Over 500 tilskuere møtte opp på Kvernevik Kunstgress for å se årets store åpningskamp. Men det så ikke ut som spillerne ville nok. Etter FC Shows bestemann Aleksander Gjerde måtte se ballen trille i målet bak seg, tok Sauda til slutt alle tre poengene.

Stemningen var stor før kampen. Spillerne var giret og publikum strømmet på. Men ute på banen var det ikke mye som stod i stil med forventingene. Spillerne gikk etterhvert sure da verken paninger eller bevegelser stemte. Dette som skulle bli et fyrverkeri av en kamp ble istedenfor en meget kjedelig kamp med enormt med feilpasninger.

Her ser du høydepunter fra kampen:http://www.youtube.com/watch?v=O9-2DHVoJQc

Kampen sett under ett er det ikke så veldig mye å skrive om. Totalt hadde FC Show to sjangser like mange som Sauda. Det var lite engasjement og sprut fra noen av lagene. Nærmest scoring var Daniel Håland da han forserte gjennom hele forsvars rekken til Sauda. Men alene med Jan-Ove Teig i Sauda målet vant Saudabuen den duellen. Flott redning av Teig.

Mentor Muller var skuffet over 1.omgangen mens 2.omgangen var mye bedre. Nå fremover blir nok det litt mer trøkk på treningene. Per Allan Hansen fra Buøy har tatt over for Roger Surdal Eriksen som har gitt seg. Han går inn i trenerteamet som assistentrener.

Intervjuer og kommentarer etter kampen:http://www.youtube.com/watch?feature=endscreen&NR=1&v=QjzETZk552A

Vi har full kontroll sier Primus Motor Øyvind Sørensen. Og legger til at FC Show blir bare bedre og bedre gjennom sesongen.

 

Neste kamp er borte mot Stegaberg som har en seier og et tap i seriestarten. FC Show inviterer sponsorer, familie, venner, og medlemmer i SHOWGJENGEN med på turen. Det blir avreise med buss fra Beverly 10:30 nå på lørdag.

Her kan du se høydepunkert av kampen
 

| | |