Nyhet

STORKAMP PÅ LØRDAG

Av ff, 4.5.2012 00:00

På lørdag 14:00 smeller det igjen i Kvernevik. Det gamle storlaget Djerv 1919 kommer på besøk. Møt opp og støtt guttane i rosa!

Litt om lørdagens motstander:
Sportsklubben Djerv 1919 er en fotballklubb hjemmehørende i Haugesund. Klubbens lag trener på Djervbanen, noen kommunale baner og i Djervhallen. Klubben spilte i toppserien i 1988, men rykket ned allerede etter en sesong etter å ha satt rekord i flest baklengsmål. I cupen kom de til semifinalen i 1986, da de tapte knepent 1-0 for Tromsø IL i 1986.

 

Bare de siste månedene har Djerv 1919 levert  seks spillere til FK Haugesund sitt rekruttlag. Dette viser at Djerv 1919 driver veldig godt i ungdomsavdelingen. Daglig leder i Djerv 1919 Håkon Melkevik  er veldig fornøyd med å kunne levere seks  spillere til Tippeligaklubben FK Haugesund og ser på det som en anerkjennelse av arbeidet som gjøres i ungdomsavdelingen i Djerv 1919.

 

 

-FK Haugesund er flaggskipet, og da er det positivt å være en viktig bidragsyter, sier Melkevik

 

På spørsmål om det kan komme flere spillere til FK Haugesund fra Djerv 1919 i fremtiden, trekker Melkevik frem fjorårets gode 14-års lag. Disse spillerne vil neste sesong spille i 16-års serien. i tillegg kan Melkevik fortelle at Djerv 1919 for tiden har 18 spillere med i HTF-Team.

Til slutt forteller Melkevik at to av spillerne som har kommet til FK Haugesund fra Djerv 1919 allerede har debutert på G-15 landslaget Det er Bråtveit og Aasheim.

 

Sportssjef i FK Haugesund Asbjørn Helgeland er også veldig glad for det gode samarbeidet med Djerv 1919, og mener det er veldig viktig å ha en så viktig bidragsyter på spillersiden som Djerv 1919 er.

 

- Lokale spillere er alltid viktig for klubben, og blant disse spillerne håper vi på fremtidige spillere i Tippeligaen for FK Haugesund, sier Helgeland. Men Helgeland understreker at nåløyet for å komme i A-lags stallen for det sjette beste laget i Norge selvfølgelig er trangt. Og at det er knallhard jobbing som venter spillerne fremover.

 

Helgeland ser ikke bort fra at enkelte av disse spillerne allerede i inneværende sesong vil hospitere på A-laget, men at dette er opp til spillernes innsats i tiden fremover.

 

De 6 spillerne som har gått fra Djerv 1919 til FK Haugesund er:

Tom Undheim og Tor Andre Skimmeland Aasheim som kom til FK Haugesund i sommer.

Per Kristian Worre Bråtveit, Thorvald Meidell Dahle, Eirik Baugstø og Henning Andre Nesse kom til FK Haugesund etter sesongen 2011.

 

 

 
| | |