Nyhet

NOK EN UAVGJORT FOR FC SHOW

Av pm, 13.5.2012 00:00

Nok en gang spiller FC Show en god kamp der guttane i rosa burde trukket det lengste strået om tre poengeren. Nord var best i 1.omgang mens FC Show eide 2.omgang som var mye åpnere enn første.

Med kun fem tilreisende fra SHOWGJENGEN viste de allikevel veldig godt igjen. I spillergruppen var det veldig god stemning som vanlig. Og guttane i rosa fikk full støtte fra tribunen. Supporterlederen i SHOWGJENGEN va stand-in for Dennis da 15-20 tenåringsjenter var kommet for å se sitt store idol. Men jentene fikk i stedenfor Tønnessen i "Pink Panther" drakt.

Coach Mentor Muller ville satse på en ny formasjon for anledningen. fra 4-2-3-1 til 4-3-3. Og i og med at Steffen Flateraaker og Christoffer Olsen var ute grunnet offshore måtte vi stille et noe anderledes lag uansett. Men den store overraskelsen var at stortalentet Fredrik Christian Trælnes startet på benken sammen med Sven Moi Ims og hjemvendte Tommy Nicolaisen.

Første omgang startet med mye usikkerhet. Vi tapte en del dueller og flere av spillerne virket usikre med ballen og var feilposisjonerte. Nord var flinke med å lese spillet og satte FC Show i offside gang på gang. Det var Nord som styrete kampen i første omgang. Det nærmeste var Markus Barkved da han headet over på frispark fra Tore Rugland.

Nord tok oppskriftsmessig og fullt fortjent ledelsen da de på et innkast fikk slått en umarkert spiller på bakre stolpe.

I pausen tok Mentor Muller tak i spillerne. De fikk klar beskjed om å gå ut på banen for å gjøre jobben. Det ble mye besdre umiddelbart etter kampen startet igjen. Christian Fredrik Trælnes var kommet inn og satte fart på venstresiden. Og da Tommy Nicolaisen fikk sin endelige debut for FC Show i 4.divisjon eksploderte det. Han markerte seg umiddelbart med en flott gjennvinning, godt samspill, et lite raid og en nydelig ferdigscoret pasning til Daniel Håland. Og dermed var kampen åpen igjen.

Her i fra og ut styrte FC Show kampen. Nord la seg bakpå men kom på veldig mange og farlige overganger. Heldigvis gjorde Aleksander Gjerde en kjemperedning i det 80.minutt. Men på overtid fikk FC Show med Sven Moi Ims en 100% sjanse. De siste 10 minuttene burde FC Show stukket av med alle tre poengene. Det hadde ihvertfall SHOWGJENGEN fortjent.

Men FC Show er ubeseiret på de siste tre kampene. Nå på lørdag 19.mai 14:00 kommer tabellener Vedavåg til Kvernevik. Det blir klubbens store test. Møt opp og støtt guttane i rosa!!

| | |