Nyhet

Før 7 runden i 4 div.

Av Morten Hagen Storli, 24.5.2012 00:00

Skrevet av Magne Skålnes for Lokalfotball.com Så er det klart for den sjuende runden i 4 div. Oppgjørene blir denne omgangen spilt torsdag og fredag. Mange spennende oppgjør. Det kommer nok til å gå hett for seg i sommervarmen.

Skrevet av Magne Skålnes for Lokalfotball.com
 

Så er det klart for den sjuende runden i 4 div. Oppgjørene blir denne omgangen spilt torsdag og fredag. Mange spennende oppgjør. Det kommer nok til å gå hett for seg i sommervarmen.

Torsdag 24.05:

Haugar – Ølen (Morten sitt tips i denne kampen er H)

Haugar har vært veldig ujevn sålangt i sesongen, der resultatene svinger fra seier mot Hundvåg til tap mot Mastra. Ølen fikk sin seier mot Falkeid på mandag, og fikk et lite pusterom på tabellen. Tror likevel Haugar blir for sterke for nyopprykkede Ølen i denne kampen.

Hundvåg –Mastra (H)

Dette skal vel være en grei kamp for Hundvåg, som er på et annet nivå enn Mastra. En kamp Hundvåg skal vinne dersom de har opprykksambisjoner.

Kamper som spilles fredag 25.05:

Vedavåg Karmøy – Sauda

Det kan virke som hverdagen har innhentet Sauda etter en flying start på sesongen. Det er blitt tap de siste to kampene, og det spørs om Sletten er det rette stedet å snu trenden for Sauda. Tror topplaget Vea tar denne.

Falkeid – Siddis (UB)

Siddis har slitt sålangt på bortebane, mens Falkeid tar sine poeng hjemme. Spår en jevn kamp, men holder en knapp på at Siddis kan lykkes i denne kampen. Taperen her vil ligge på sisteplass.

Nord – Stegaberg  (H)

I denne kampen holder jeg Nord som klare favoritter. Nord har funnet formen i det siste, og seieren sist mot Sauda var sterk. Stegaberg slo jo Djerv 1919 sist, men tror Nord blir for sterke her.

Torvastad – Djerv 1919 (B)

Begge gikk på tap sist. Torvastad ble sendt hjem med hele 0-11 mot Hundvåg, mens Djerv 1919 tapte overraskende mot Stegaberg. Tror Djerv er tilbake på skinner her mot svake Torvastad.

| | |