Nyhet

UKENS KAMPER I 4.DIVISJON

Av M H.Storli, 30.5.2012 00:00

Overraskelsen er muligens at FC Show har inntatt sisteplassen. De har et ganske sterkt mannskap, og trodde selv de ville være på øvre halvdel av tabellen. Det ser ut til å bli et bikkjeslagsmål om å unngå nedrykk, der hele 6 lag ligger med 5 til 7 poeng hver. Så her blir hvert poeng viktig.

Vi ser nærmere på kampene i 4.divisjon denne runden.

Arkivfoto fra kampen Haugar - Ølen

Skrevet av Magne Skålnes

Vi er kommet frem til den 8. runden i 4. div, og nå begynner tabellen å sette seg. Vea og Hundvåg var tippet i tetstriden, og ting tyder vel på at nettopp disse to lagene kan bli de som rykker opp. Men de må se opp for Djerv 1919 som kommer bakfra. Sauda som åpnet så sterkt har gått på 3 strake tap, og har falt nedover på tabellen.

Overraskelsen er muligens at Siddis har inntatt sisteplassen. De har et ganske sterkt mannskap, og trodde selv de ville være på øvre halvdel av tabellen. Det ser ut til å bli
et bikkjeslagsmål om å unngå nedrykk, der hele 6 lag ligger med 5 til 7 poeng hver. Så her blir hvert poeng viktig.

Ukens kamper:

Torsdag 31.5

Mastra – Torvastad
Her har vi to av lagene som kjemper nederst, så denne blir viktig. Hjemmefordelen kan vise seg å gi Mastra tre sårt tiltrengte poeng her.

Ølen – Hundvåg

Hundvåg topper tabellen, og dersom de har med seg de fleste i troppen til denne kampen, så bør dette bli borteseier. Ølen kan nok ta noen poeng fra de nederste laga på tabellen, men Hundvåg skal være for sterke.

Fredag 1. 6:
Sauda – Falkeid
Spår en jevn kamp i Sauda. Hjemmelaget hadde marginene med seg de første rundene, men har slitt i det siste. 8-1 tap mot Vea sist. Falkeid fikk en fin 3-1 seier mot Siddis sist, og kan nok klare minst uavgjort mot Sauda.

Stegaberg – Vedavåg Karmøy
Stega kan være gode hjemme. De slo Djerv 1919 hjemme for to uker siden. Men et opprykksjagende Vea bør ta tre poeng her. Tror også så blir tilfelle.

Djerv 1919 – Nord
Disse lagene er naboer både geografisk og på tabellen. Det burde bety en jevn og spennende batalje. Jammen ikke lett å spå utfallet av denne, så det ender kanskje uavgjort…?

Lørdag 2. 6:

Siddis – Haugar
Jevnt kan det fort bli her og. Siddis på bortebane er ingen enkel kamp for Haugar, og jeg spår en knapp Siddis-seier i denne kampen. Tror Siddis har vært litt uheldig med uttellingen så langt.

| | |