Nyhet

FØR RUNDE 9. 4.DIVISJON

Av Magne Skålnes for Lokalfotball.com, 7.6.2012 00:00

Det er klart for runde 9 i 4.divisjon. Vi ser nærmere på kampene. Ukene flyr kjapt avgårde, og vi står foran den niende runden av årets 4. div. Spenning i toppen og spenning i bunnen, gjør dette til en meget interessant avdeling i år.

Torsdag 7.6 kl.19:00

Hundvåg – FC SHOW
Hundvåg jager som kjent opprykket, og leder med minst mulig margin på Vea. Laget har ikke råd til noe poengtap her, men de må være skjerpet mot Show-laget. FC SHOW har muligens nok kvalitet i seg at de kan være en mulig «giant-killer» her..?

Mastra – Ølen 
Ingenting på tabellen eller nylige resultater bør tale for Ølen i denne kampen. Heldigvis starter alle kamper med blanke ark, og nye muligheter. Mastra har vist seg som et godt hjemmelag, med hele 7-1 over Torvastad sist. Ølen har hatt problemer med å stable et slagkraftig lag på banen i de siste kampene. Dette må endres på i denne kampen, ellers kan det bli et nytt stortap. Lokalfotball vil etter alt å dømme vise videoklipp fra denne kampen.

Fredag 8.6:

Falkeid – Stegaberg
Storkamp på Troppene denne fredagen, og det ligger an til høy temperatur og tyngde i taklingene i dette Tysvær-derbyet. En sånn kamp vil alltid være åpen, selv om kanskje Stegaberg må ha favorittstempelet. De har tross alt slått både Vea og Djerv 1919 i det siste og ligger 2 poeng foran Falkeid før denne kampen.

Haugar – Sauda
Haugar virker sterke hjemme, mens Sauda har sviktet litt på bortebane i det siste. Dette skulle kunne bety en hjemmeseier for Haugar. Det unge, fint-spillende Haugar-laget virker trygge og gode på eget gress, og jeg tror Sauda kommer til å få problemer med å stå i mot her.

Søndag 10.6:

Vedavåg Karmøy – Djerv 1919
Det nærmeste vi kommer en topp-kamp denne uken. Denne må Djerv 1919 vinne dersom de skal melde seg på i den ypperste tet-striden. Vea på sin side er ubeseirede hjemme, så det meste taler vel for en ny Vea-triumf på Sletten. Vea arrangerer også Slettens dag på søndag, og forventer mye folk og god stemning.

Torvastad – Nord
Nord klatrer som en slags «dark horse» oppover tabellen etter flere gode resultater i det siste. Torvastad er en klubb i dyp krise etter å ha sluppet inn 22(!) mål på de siste tre kampene. Jeg kan ikke se annet enn at Nord skaffer seg en ny trepoenger her.

| | |