Nyhet

KNEPENT SHOW TAP MOT SERIELEDEREN

Av pm, 8.6.2012 00:00

Innsats og meget god defensiv jobbing holt ikke til seier mot Hundvåg som er på god vei mot 3.divisjon. Hundvåg var det førende laget mens FC Show kom på noen få farlige overganger.

Bjarte Lunde Aarsheim sine elever i Hundvåg har hatt en kjempestart på sesongen. Nå ligger laget an til opprykk. De gule og blå var det førende laget mens FC Show måtte kjempe med nebb og klør. Det holdt veldig godt i en omgang. Hundvåg ikke kom til noe særlig med sjangser. FC Show hadde en stor sjangse da Reid Johannessen haedet i nettveggen etter en corner(bildet over). Hadde FC Show tatt ledelsen der ville det blitt en helt annen kamp. I stedenfor kommer Hundvåg ut i 2.omgang med senkede skuldre og spiller fin fotball. Det resulterer i 1-0 og flere gode sjangser som vist på Show TV.

Daniel Håland, Mads Rosnes og Aleksander Gjerde var blant spillerne som gjorde en kjempejobb. Men ellers kriget samtlige spillere veldig godt.   

 

 

Med slik innsats blir det vanskelig å slå FC Show fremover. Neste kamp er hjemme mot Mastra 20:30 på Kvernevik Kunstgress. Nå på tirsdag.

| | |