Nyhet

FØR ØLEN KAMPEN

Av Før runden: 4.divisjon , 20.6.2012 00:00

Ølen – FC Show Dette blir en kamp mellom de to nederste lagene på tabellen. I så måte er dette en meget viktig kamp. FC Show har nok skuffet litt siden de ligger så langt nede, men de er et gjerrig lag som slipper inn lite mål. Kun 16 så langt. Til sammenligning har Ølen sluppet inn 44, som er mest i divisjonen. Ølen må tette igjen bak skal de ha mulighet for poeng i denne.

Les om oppgjørene som venter i runde 11 i 4.divisjon
 

Skrevet av Magne Skålnes

Da var det klart for den nest siste runden før sommerpausen. Kampene blir denne gang spilt torsdag og fredag, fordelt på tre kamper hver kveld. Alle lag har nok lyst å kapre seg noen ekstra poeng nå like før ferien, sånn at utgangspunktet blir best mulig i høstinnspurten. Kampene er som følger:

Torsdag 21.06.12:

Hundvåg – Stegaberg
Med den formen Hundvåg viser for tiden, så blir nok Stegaberg for lette i denne kampen. Ser for meg at dette kan ende med stygge siffer for Stegaberg.

Mastra – Sauda
Har tro på mer jevne tak i denne kampen. Sauda tok sine poeng i begynnelsen av sesongen, mens det har vært stikk motsatt for Mastra som startet dårlig. Nå ligger de ganske likt på tabellen, og jeg tror på en jevn kamp. Muligens uavgjort eller en ett-målseier til ett av lagene.

Ølen – FC Show
Dette blir en kamp mellom de to nederste lagene på tabellen. I så måte er dette en meget viktig kamp. FC Show har nok skuffet litt siden de ligger så langt nede, men de er et gjerrig lag som slipper inn lite mål. Kun 16 så langt. Til sammenligning har Ølen sluppet inn 44, som er mest i divisjonen. Ølen må tette igjen bak skal de ha mulighet for poeng i denne.

Fredag 22.06.12

Vedavåg Karmøy – Torvastad
Et vaske-ekte Karmøy-derby utspiller seg på Sletten denne fredagen. Og det må jo bli Vea som er favoritter dersom vi ser på tabellen. Men disse «derby»-kampene har en tendens til å leve sitt eget liv. Torvastad har noen gode spillere framover på banen, men virket litt rufsete bakover mot Ølen sist. Er redd Vea straffer Torvastad i denne.

Falkeid – Nord
Falkeid har vist seg som vanskelige å slå hjemme på «Troppene». Og jeg er sikker på at Falkeid tenker at Nord kan være overkommelige på hjemmebane. Nord tapte mot Vea sist, og har nok til hensikt å reise kjerringa. Mitt tips går allikevel i retning Falkeid.

Haugar – Djerv 1919
Disse to velrenommerte by-klubbene barker altså sammen fredag kveld. Djerv 1919 har vist seg som det sterkeste og jevneste laget så langt. I en slik enkelt-kamp betyr det mindre, og denne kampen er helt åpen på Sakkestad. Må jeg velge så hadde jeg nok satt pengene på Djerv 1919.

Vi summerer opp runden på lørdag. Da får vi se om vi har fått noen overraskende resultater, eller om
det gikk slik vi trodde.

| | |