Nyhet

Show" i Ølen

Av M H.Storli. Skrevet av Magne Skålnes, 22.6.2012 00:00

Ølen - FC Show 1-1 - Se Video fra kampen her! Ca 300 tilskuere så kveldens kamp mellom Ølen og FC Show

 

Ølen – FC SHOW 1-1(0-1)
 
FC SHOW lagde en eventyrlig ramme rundt kampen når de besøkte Ølen i kveld. De hadde med seg ca 70 mann, og inntok tribunen med flagg, bluss og fyrverkeri. Gratis pølser delte de også ut. Alt i alt var det nok bortimot 300 tilskuere på denne kampen. Nydelige spilleforhold, med fin temperatur.

 
1. omgang føltes det som om det var mer trøkk på tribunen enn på banen. FC Show spilte solid og slapp ikke Ølen til en eneste sjanse i omgangen. FC SHOW på sin side spiller en underholdende, litt leken form for fotball. Manglet ofte litt i den avgjørende pasningen, eller avslutningene. Show hadde et par ganske store sjanser i løpet av omgangen, men de scoret ikke før etter 43 minutt. En corner blir
headet ned til en medspiller, og satt kontant i nettet. 0-1 til pause.
 
2. omgang åpnet litt som den første. FC SHOW forsøkte å holde i ballen, og dra ned tempoet, mens Ølen slet med å skape noe særlig. Etter halvspilt omgang får Ølen etablert litt trøkk, får en del frispark og innkast i gunstige områder. Det er etter en slik situasjon at Ølens hjemvendte sønn, Magne Christiansen , får sendt av gårde et skudd fra utenfor 16 meteren som sniker seg inn borte ved stolpen. Da viser uret 75 min, og det virker som begge lag er slitne. Det blir ikke skapt all verden fra noen av lagene de siste minuttene, og kampen ebber ut med 1-1 og poengdeling.
 
FC Show gjør et foreløpig byks opp til 8.plass på tabellen med sin gode målforskjell. Ølen ligger fortsatt på siste og vil trenge noen trepoengere for å komme over den berømmelige streken.
 

| | |