Nyhet

FLOTT AVSLUTNING PÅ VÅRSESONGEN

Av pm, 5.7.2012 00:00

Uken før kampen virket det som FC Show allerede hadde tatt sommerferie. Med viktige spillere vekkreist og på skadelisten ble virkelig trenerteamet satt på prøve for å stille et bra lag i siste kampen før ferien. Heldigvis var troppen såpass stor da et helt lag var ute.

 

Tross sommerferie og spillere vekkreist og på skadelisten var den trofaste SHOWGJENGEN på plass sam vanlig. Troen var hele tiden tilstede selv om FC Show spilte under pari og lå under med 0-1etter 20 min. 

FC Show og Torvastad ble i realiteten aldri særlig spennende. Til det var guttane i rosa alt for dominerende. Når sant skal sies var det Torvastad som scoret kampens første mål, da Øyvind Larsen fikk plassere ballen ballen opp i hjørnet etter klabb og babb i hjemmelagets 16-meter. Utagbart for debutant Idar Cristiano som gjorde en ellers så trygg opptreden i show målet. 

FC Show brukte ca 16 minutt på å utligne. Terje Aarhus scoret på et flott skudd og 1. omgang ebbet ut med uavgjort. Guttane i rosa avtalte i pausen at de skulle slippe seg løs og bruke medvinden.

 

FC Show var overlegne i 2.omgang
I 2. omgang var det klasseforskjell på lagene og hjemmelaget gav seg ikke før det stod hele 5-1 på resultattavlen. Det var ikke et eneste mål for lite, og Torvastad skapte null og niks i 2. omgangen.

2-1Daniel Håland scoret på "Torres i EM finalen" vis. 3-1 Fredrik Gjerde burde sentret men på skøt heldigvis til side for Steffen Vikre i Torvastad målet. Fra ca 16 meter. 4-1 Christophe Dagsland på straffe som FC Show fikk tildelt grunnet heands inne i målgården. 5-1 Christophe Dagsland igjen. Denne gangen etter en retur etter 90.min.

Men kanon innsats av hele laget var det noen som utemrket seg spesielt. Kim Nilsen, Christian Hauge(bildet) og Fredrik Gjerde var veldig gode denne siste kampen før ferien.  

Med dette tar Stavanger-laget sommerferie med en god følelse, etter å ha spilt jevnt i alle årets kamper. Med litt mer erfaring satser nå Show på å kunne vippe alle de jevne kampene i sitt favør og fange flere poeng på høstparten.

 

Med sentrale spillere som Aleksander Gjerde, Mads Rosnes, Nicholas Hansen, Reid Johannessen, Steffen Flateraaker, Christoffer Olsen, Markus Barkved, Eivind Larsen, Dennis Poppe, Pål Eidsvåg og Christian Fredrik Trælnes blir det tøff kamp om plassene til høsten. I tilleg har vi noen gode juniorer som banker på A-Lags døra.

Det viktigste er å møte på trening og bli gode sammen. Så får vi se hvem som blir Mentor Muller og Per Allan Hansens 18 utvlagte til storoppgjøret 18.august borte mot Sauda!:)

(Bildet tatt fra Ølen-FC Show)

God Sommer!:)

| | |