Nyhet

FOR RUNDEN I 4.DIVISJON

Av pm, 21.9.2012 00:00

Vi går nå inn i innspurten av årets sesong, med 5 kamper igjen for lagene. Vinner Hundvåg 3 av dem, er de med sikkerhet klare for 3. div. Alt er opp til dem selv nå, og jeg tror ikke de vil feile. Nederst blinker det røde lys for Stegaberg og Mastra, som nå må begynne å sanke poeng, ellers blir det den tunge veien ned i 5. div for disse lagene.

 

Torsdag 20.9

Mastra – Hundvåg FERDIGSPILLT. Endte 1-7

Her er det altså tetlaget som kommer på besøk til laget som ligger på sisteplass. Hundvåg cruiser nok inn til 3 poeng her, og befester sin posisjon i toppen.

Fredag 21.9

Stegaberg – Nord

Stegaberg er altså i desperat poengnød, og MÅ vinne denne hjemme mot Nord. Nord vil nok selge seg dyrt. De vant overbevisende mot Sauda hjemme sist, så her får Stegaberg tøff kamp. Vanskelig å spå denne, men tar vi en kikk på tabellen så får Nord favorittstempelet.

Ølen – Haugar

Ølen er ett av formlagene i avdelingen i høst, og Haugar vil nok få klart bedre motstand enn i vårkampen, som endte med 6-1 seier for blåtrøyene. Forventer en jevn kamp, der laget som har marginene med seg vinner.

Sauda – Vedavåg Karmøy

Her har vi også en kamp som ser jevn ut på papiret. Vea har jo potensial til å slå hvem som helst i avdelingen, mens Sauda har en meget sterk seiersrekke i høst. Naboer på tabellen er de også. Skal jeg våge meg på et tips, må det bli Sauda på hjemmebane.

Djerv 1919 – Torvastad

Djerv 1919 har vunnet samtlige kamper i høst. En meget god prestasjon av det unge, talentfulle laget. Torvastad, som kjemper i andre enden av tabellen, bør ikke stikke kjepper i hjulene på den statistikken. Dette tar Djerv 1919.

Lørdag 22.9

FC Show – Falkeid

To lag som kjemper med nebb og klør om å ikke havne nede i nedrykksdumpa. Show har vunnet sine hjemmekamper i høst, og vil nok prøve å holde den statistikken. Men Falkeid er et godt kjempende lag som aldri gir opp, og sniker til seg poeng både her og der. Jevn kamp, men med et lite favorittstempel til FC Show.

| | |