Nyhet

SISTE ORD FRA PER ALLAN HANSEN

Av pm, 27.10.2012 00:00

Per Allan Hansen sammen med Mentor Muller løftet FC Show på en trygg plass i årets 4.divisjon. Det ble et tøft år men likevel har det vert den beste sesongen noensinne. Per Allan gir seg etter sesongen og går tilbake til Buøy. Les her hva han sier.

Mitt engasjement i FC Show begynte med at min sønn, Nicholas, begynte å spille for laget for et par år siden. Og som ivrig tilskuer på hjemmekampene kom jeg på godfot med Øyvind. Øyvind traff jeg for første gang da jeg skulle signere overgangspapirer for Mikki Sivertsen fra Buøy til FC Show. Vi møttes bil til bil på Nytorget, og brukte varmt  bilpanser som skriveunderlag. Typisk Øyvind, full fart og i siste liten. Da FC Show kom i akutt behov for en assistent til Mentor, så  jeg det oppurtunt å prøve meg som trener for nyopprykkede Show. Mente mange års erfaring fra 3. og 4 divisjon spill med Buøy kunne komme til nytte. Tok litt tid å komme inn i Show-sjargongen, men etterhvert fikk Mentor og jeg meislet inn våre mål og meninger.

I vårkampene kom det noen overraskende og sure tap, som beit spillerene litt i helene, da de mente Show var bedre enn som så. Det spillerene glemte var at alle våre motstandere hadde mange ti-års erfaring fra spill i 3. og 4 divisjon, Haugar har til og med vært i 1 divisjon og i cupfinale, slik at der rådet kynismen. 100% innsats og kick and run. Det gir mange poeng, spesielt på hjemmebane. Vi «addapted» en del av dette spillet, mot de fleste spillerenes ønsker, men poeng og seier er en søt karamamell og sutte på, mye bedre enn finspill, tunneller og tap.

HER SER VI EN VIDEOINTERVJU AV PER ALLAN ETTER TAPET MOT DJERV 1919

Til høst sesongen utviklet vi vårt eget spill. Etter Barca modellen. En slags 4 -6 formasjon og med full fokus på arbeidsoppgaver. Nå kunne vi spille vårt spill ispedd nok kynisme til at vi samlet nok poeng til å forberede oss på nok en sesong i 4. divisjon. Til kampen idag håper jeg på gjentakelse av finspillet fra Falkeid-kampen ( 6-0) og innsatsen fra Hundvåg kampen. Det er litt vemodig dag , ettersom jeg går tilbake til Buøy nestesesong, hvor jeg skal være trenerkoordinator for ungdomsavdelingen, men jeg gleder meg til å coache divisjonens beste keeper, Alexander Gjerde, se Mats sy sammen forsvaret, prøve å pense Dagsland og Kissa inn i kampmodus ( de snakker bare om piker vin og sang), gi taktstokken til Rune Iniesta, Mane Tommy til å spille fotballsalsa også på utearena, forsøke å holde Fedda våken på høyrebacken, , se Terje smelle inn et par langskudd eller 2, se duracellene Joa og Svenn raide på kantene, oppmuntre Eivind til å spille fotball og holde kjeft, og ikke minst se CF-en ta dobbel-tulup, etter scoringene. I år har FC Show brukt 28 forskjellige spillere i startelverene, så jeg har ikke plass til å karakterisere alle spillerene her, men stallen har vært stor og god, og håper de aller fleste vil klare å bidra neste år også.  

Samtidig vil jeg benytte anledningen å takke Mentor for et minneverdig fotballår. Man skal lete lenge etter en like inspirert og engasjert trener som han. Full fokus både på trening og i kamp. Likedan vil jeg savne Mortens Statiskiske innspill, Tønnesens livsbejaende engasjement og Supersupporter Marius ivrig virrende rundt på trening , hjemme og bortekamper. Fantastisk. Til slutt en stor takk til Øyvind Sørensen, om hvem det sikkert er sagt de aller fleste superlativer som finnes i norsk vokabular. For si det som med Melkesjokoladen : INGEN OVER OG INGEN VED SIDEN!

Takk for meg og lykke til både idag og de neste sesongene. Heia Show

| | |