Nyhet

Klubben vår som tar stadige nye steg fremover

Av Admin, 17.11.2012 00:00

FC Show er kanskje Norges mest spennende og fremadstormende klubb!

FC Show ble stiftet i år 2005. Klubben er fremdeles veldig ung, men den utvikles stadig og tar lange steg i riktig rettning for framtiden. Vi har store ambisjoner med denne klubben og vi ønsker å sette oss selv enda mer på kartet både lokalt og nasjonalt i den kommende framtiden. Det er ingen tvil om at FC Show kommer til før eller siden til å ta steget opp til 3 divisjon. Og vi ønsker så klart internt i klubben at det skal skje så snart det er mulig. 

For om man skal nevne noe som er veldig gledelig for klubben i seg selv, så er det at det stadig kommer nye og lovende talenter til klubben. Stallen generelt begynner å bli bedre og bedre. Og det kommer antakeligvis å bli en fryd å jobbe med dette laget for Trener-apparatet til Show neste sesong. Når det gjelder avdelingen FC Show kommer til å havne i, så tror jeg det er ganske sikkert det kommer til å bli Sør-Rogaland pulja  neste sesong. Vet ikke helt hvordan kretsen har tenkt å sette sammen 4 divisjons-puljene, men det er heller ikke utenkelig at det kommer til å bli en liten blanding i begge 4 divisjons-puljene med Sør-Rogalands lag og Nord-Rogalands lag. Uannsett det kommer til å bli en veldig spennende og attraktiv sesong. 

FC Show er i manges øyne Norges mest spennende og fremadstormende klubb. Grunnen til dette er fordi klubben stadig utvikler seg og tar store steg som kan føre til noe stort og gjevt i framtiden. Vi er en underholdsnings klubb og liker gjerne å lage en ekstra ramme rundt det vi holder på med. 

Til slutt i dette innlegget vil jeg nevne det med å stemme fram klubben i mitt hjerte. For Stavanger folk generelt så mener jeg at FC Show bør og vil komme til å bli en attraktiv klubb for folk flest. Nå har vi muligheten å stemme fram klubben i vårt hjerte. Dette er en unik anledning å prøve å sette FC Show mer på kartet i Norge. Og å vise at vi er en klubb i stor framgang og i medvind. 

Vi gleder oss til fotsettelsen med klubben!   Hilsen Admin i FC Show

| | |