Nyhet

HVOR HØYT SIKTER FC SHOW

Av Admin, 22.11.2012 00:00

Den lovende klubben i Stavanger som sikter mot Mesterligaen i fremtiden. FC Show er i manges øyne den mest utviklende og mest spennende klubben i Norge

FC Show er en klubb som ble stiftet i Stavanger i år 2005. Klubben er nå snart 8 år gammel og tar stadig nye steg mot en svært lovende fremtid. Internt i klubben snakkes det lavt og tydelig om målet som skal være Champions League i fremtiden. Dette er noe som jobbes kontunierlig med og som er et komplett mål i den lovende fremtiden som FC Show sikter mot. Mange i Stavanger vil kanskje sammenligne FC Show med Stabæk på Østlandet og Bærum, når det gjelder på hvilket stadiet FC Show befinner seg nå. Klubben Stabæk spilte nemlig også i både 5 divisjon og 4 divisjon for noen herrenns år siden. Målet til Stabæk var også å nå Champions League. De klarte ikke det, men de vant serien i Norge i år 2008. I mesterliga-kvaliseringen så tapte de sjansen å komme til Champions League. Men den jobben som ble gjort i Bærums-klubben ønsker gjerne vi i Stavangers mest underholdende klubb å kopiere. Forskjellen vi ønsker skal være i fremtiden, er at vi i FC Show skal klare å kvalifisere seg til Champions League. Det er en utrolig lang vei å gå enda, men vi smører oss godt med tolmodighet internt i FC Show, og vi står klare med målet for oss i fremtiden, med å etablere oss i selveste Europa.

Jeg mener personlig det er mye som må jobbes med tanke på neste sesong. Vi skal spille i en sterk 4 divisjons-avdeling, der det antakeligvis vil være et viss antall lag som ønsker å ta veien opp en divisjon til nemlig 3 divisjon. Per dags dato, så ligger vi veldig godt til å klare dette. Stallen i klubben begynner å se bedre og bedre ut, og det jobbes på alle mulige områder i klubben for å få utviklet den enda mer lovende. Forsterkninger i klubben har blitt prøvd, og etter mitt inntrykk i de trenings-kampene som har foregått i det siste, så er det ingen tvil om at FC Show vil etablere seg i toppen av 4 divisjon kommende sesong.

Selve grunderen og sjefen selv, Øyvind Sørensen har gjort en kanon jobb med FC Show. Han har stått på pinnen og vært gjennom et blekksprutkjør siden klubben ble offisielt stiftet i 2005. Hadde det ikke vært for Sørensen så hadde det aldri blitt noe av denne fantastiske Show klubben i Stavanger distriktet. Dette er en klubb som har blitt startet opp fra bunn av, og som utvikler seg med stormende og gigantiske rettninger mot fremtiden.

Til slutt vil jeg legge til at det kommer til å bli en fryd å følge denne klubben i fremtiden. Hvor langt denne klubben kan nå, er det bare Gudene som vet. Men en ting er sikkert, klubben vil ikke gi seg, før de er best i Norge.

INGEN FLOPP, FC SHOW TO THE TOP 

| | |