Nyhet

SKUFFENDE TILDELING AV TRENINGSTID

Av pm, 22.11.2012 00:00

FC Show spillerne hadde store drømmer om å få mer treningstid for 2013. I og med opprettelsen av juniorlaget som tilsier at vi burde hatt dobbelt så mye ble det ikke tildelt noe som helst som kan gjenspeile søknaden. FC Show føler seg snytt.

Skuffende juniorer tapte på overtid mot Viking på Vestbanen. Bilde sier alt!

Det som skulle bli et år som revelusjonerte treningsmengden og treningstidene i klubben kan se ut som å ende som en vits. Da klubben var representert på kommunens tildelingsmøte onsdag ettermiddag fikk de seg en enorm skuffelse.

Dette er som å ta livet av klubben, her er det ikke plass eller tid til verken kamper eller treninger med A-Lag, Rekrutt, Junior, 7èr og eventuelle Jenter 16 lag.

Etter kommunens utrengningsmodell vises det til at FC Show hadde krav på 6 timer treningstid i uka. Dette i forhold til etter hvor mange lag som er avsluttet i år. 3 senior=1,5 poeng og 1 junior=2 poeng.

FC Show ble kun tildelt 4,5 timer der er 1,5 timer på fredager 20:30-22:00(?)
de restrerende er mandag og tirsdag 20:30-22:00 på Kvernevik Kunstgress.

Tidene vi søkte på var 17:00-21:00 mandag til og med torsdag.


FC Show søkte på følgende anlegg:
1.Stavanger Stadion/Vestbanen(bildet)
2.Sørmarkå Arena
3.Kvernevik KunstgressOg fikk tredjevalget.

FC Show når ingen av motstanderne sine opp til knærne når det gjelder treningstid. Både Sif, Madla, Sola, Brodd, Buøy o.s.v. vasser i treningstider. Mens de får tildelt flere hundre timer i uken tross flere lag vel og merke. Betyr det mye for klubben når de ikke får de timene de har krav på engang.

-Nå jobbes det på spreng for å sende inn klage til kommunen slik at de kan rettferdigjøre tildelingen. Vi er sikker på å ha de rette argumentene for og mot slik at vi har en god sak. Klagen blir behandlet på ev møte med politikerne 12.desember.

| | |