Nyhet

SKANDALE AV KOMMUNEN

Av admin, 23.11.2012 00:00

FC Show tildeles altså bare 3 økter av kommunen i Stavanger i 2013. Og den ene er på en fredag.

Kommunen har bare tildelt 3 treningsøkter til FC Show for neste sesong. Dette er en skandale i seg selv, og klubben har så klart sendt inn en klage som vi håper kommunen vil vurdere nøye og selvfølgelig bruke sin makt å endre på treningstidene som har blitt satt opp. FC Show utvikler seg stadig, og det er ingen tvil om at klubben trenger flere tilbud med trening til den kommende sesongen. Guttane i Rosa går mot et nytt begivenhetsrikt år, og det er da også klart at antall treninger i uken for klubben som blir satt opp av kommunen har veldig mye å si for hvordan opplegget til spillerne blir fremlagt i år 2013.

Vi håper kommunen finner sin fornuft og endrer på det som har blitt satt opp ved første øyekast og besluttning. Det er svært nødvendig at kommunen i Stavanger gjør dette, og hjelper FC Show i den grad de kan det. I steden for å vende seg mot den underholdsrike og ferske klubben i Stavanger.

-Vi jobber med å få det beste til spillerne våres uansett. Her blir det lagt inn klage som politikerne får gå igjennom. Vi har altid hatt dålige treningsvilkår men da vi først tar et tak og gjør det vi må for å få bedre treningstider, så får vi det stikk møtsatte av det vi har krav på og søkt på sier primus motor, Øyvind Sørensen, til nettsiden.

| | |