Nyhet

FØLG KVARTFINALEN LIVE FRA 19:00

Av admin, 26.11.2012 00:00

FC Show spiller i aften kvartfinale mot Hundvåg på Stemmen Kunstgress. Her kan du følge kampen live.

FC Show spiller altså i kveld kvartfinale mot Hundvåg på Stemmen Kunstgress. Alt ligger til rette for nok en thriller mellom disse to lokale klubbene i Stavanger distriktet. Hundvåg gjorde rent bord i gruppespillet og virker veldig sterke om dagen. Laget er klar for 3 divisjon kommende sesong, etter de seilet gjennom 4 divisjon på en elegant måte. Det blir veldig spennende å se hvordan dette Hundvåg laget vil se ut mot FC Show i kveld.

Etter å ha fulgt FC Show gjennom turneringen så langt vil jeg si laget har klart seg bra. Den første store prøven ble mot Vardeneset hvor Show klarte seg utmerket godt. I denne kampen viste Show de har mye på gang og man kunne se hvor stort potensialet det egentlig er i klubben. Videre i turneringen møtte de et sterkt Buøy lag, hvor Show måtte se seg slått 1-3. I den siste gruppekampen møtte Show klubben Randaberg. Der åpnet guttane i rosa imponerende bra. De ledet til og med kampen mot et lag som spilte i Adeccoliagen for bare et par år siden. Så FC Show ser ut til å utvikle seg enda bedre inn mot neste sesong. Eksperter i Rogaland spår FC Show høyt oppe på tabellen i 4 divisjon neste sesong.

Når det gjelder prøvespillerne FC Show har hatt på feltet, så har disse klart seg meget bra. Flere lovende ungutter som kan bidra med mye bra på banen for Show i de neste årene. Det ser med andre ord bedre ut både på banen og utenfor banen for den ferske klubben i Stavanger distriktet.

| | |