Nyhet

Oppsummering av sesongen for Rekkruteringslaget til FC Show

Av admin, 26.11.2012 00:00

Her kommer en grundig og god oppsummering for B-laget til Guttane i Rosa, nemlig FC Show.

Rekkruterningslaget til FC Show gjennomførte i år en veldig god sesong i 7 divisjon. Etter en heller fryktelig dårlig start på sesongen, så begÿnte guttane i rosa for B-laget til å plukke jevnt og trutt med poeng. Og etterhvert så begynte laget å sette standarden i divisjonen som den klare vinneren av avdelingen.

Når vi nærmet oss slutten av kampene i sesongen for dette rekkruteringslaget til Show, så begynte det virkelig å bli spennende med tanke på opprykk for første gang til 6 divisjon for FC Show 2. Det var forøvrig en opprykkskamp av en thriller mot divisjonskollega Paradis. Denne kampen ble vunnet 4-3 etter en utrolig intens kamp av spenning og nervøsitet. Så etter denne utrolig viktige seieren for B-laget mot Paradis, så kunne opprykket inkasseres og festen var så i gang.

Det som gjelder nå for klubben FC Show, er å holde nivået oppe for dette 2er laget til Show. Det bør legges frem et opplegg som inkluderer gode treningsforhold og oppfølgning for de neste beste til FC Show. Uannsett B-laget til FC Show blir en veldig viktig faktor med tanke på å utvikle klubben i enda større grad for de kommende årene.

B laget ved Morten vil alltid spille 4-4-2 formasjon og i 2013.

Spillere som har stått frem i årets B-lag har vært mange. Dette har vært en lag-innsats av dimensjoner. Av enkelt spillere som trekkes fram, vil Andreas Thaule være årets komet. Han kan kom inn som et friskt pust på venstre-backen og stod frem som en sikker og stabil spiller gjennom hele sesongen. Forsvaret generelt har vært meget bra. Klippen og stordabuen Stein Thore har gjort sine saker svært bra, og har spilt bra med alle sine makkere. På midtbanen fikk den tidligere keeperen Idar Cristiano tillit som et rivjern sentralt. Normalt sett skulle man tro at dette ville føre med seg mange kort og lite finspill, men han holdt seg unna utvisninger og kom faktisk på delt 2. plass på toppscorerlisten med sine scoringer i fra midtbanen. Helt på topp fortsatte Thomas Ronaldo og pøse inn scoringer, og ble nok engang FC Shows ubestritte målkonge, uansett lag!

Nå gleder vi oss til Julebordet og en verdig avsluttning for FC Show 2.

 

Toppscorer 2012:

1. plass: Thomas Ronaldo Ekeland
2. plass: Idar Cristiano & Daniel R. Escobar

 

Jubelscene etter scoring for FC Show

Her feirer Idar, Bjarne, Ronaldo og Timian etter scoring mot Hana

| | |