Nyhet

Evalueringen av årets sesong

Av admin, 7.12.2012 00:00

Positivt spillermøte var den endelige konklusjonen etter at årets sesong ble gått igjennom av FC Show

Det var mye positivt å trekke frem når FC Show spillerne og apparatet samlet seg for en grundig evaluering av årets sesong. Etter å ha debutert for første gang i historien i Norsk 4 divisjon, så beit den ferske klubben fra Stavanger godt ifra seg med en oppløftende 6 plass. Etter å ha vært uheldige i vår sesongen med mye stolpe ut, så løsnet det gradvis til de veldig gode resultatene og prestasjonene i høstsesongen. FC Show, guttane i rosa var det tydelige formlaget på høsten i årets sesong i Nord-Rogaland avdelingen i 4 divisjon.

Under gårsdagens spillermøte ble det også lagt frem målsettninger og ambisjoner for klubben videre. Det er ingen tvil om at denne klubben skal videre oppover i divisjonssystemene. Men FC Show har en nøktern holdning til sesongen i år 2013. Det er klart klubben ønsker å rykke opp. Det er mange klubber som satser i Rogaland også i 4 divisjon. Antakeligvis havner FC Show i Sør-Rogaland avdelingen for kommende sesong. Uansett det blir spennende når Kretsen legger frem avdelings-oppsettet og for hvem som FC Show skal møte neste sesong.

Alt ligger til rette for en ny sesong med mange begivenhetsrike øyeblikk for klubben i rosa. Det er enda brikker som må settes på plass med tanke på til neste år. Dette jobbes det kontunierlig med sies det.  Spillerne og apparatet, samt eventuelle forsterkninger gleder seg til å ta på seg fotball-skoa og komme skikkelig i gang med en ny sesong.

| | |