Nyhet

Fremtiden

Av admin, 11.12.2012 00:00

Hvordan vil fremtiden bli for FC Show. Det er det ingen som vet, men en ting skal være sikkert. Klubben tar lange steg dag for dag, og jobber som en enhet man skal lete langt etter i vårt kjære fedre land.

FC Show er i mange øynes den mest spennende klubben i Norge. Den underholdsrike klubben som befinner seg i kjernen av Stavanger, følges med argusøyne lokalt og begynner også å sette seg sånn smått i Norge også. Klubben i Rosa er hver enkelte person sin store drøm. Siden klubben ble stiftet tilbake i 2005, så har folk rundt kulissene i klubben jobbet på spreng for å utvikle klubben mer lovende og underholdsrik for hver dag som har gått siden Norges Fotballforbund kunne notere seg en ny klubb på kartet i Norge.

Foran neste og kommende sesong så er folk rundt i klubben FC Show utrolig spent på flere ting som kommer til å bli et hett tema rundt klubben generelt. Det ønskes blant annet en ny trener i apparatet ved siden av den eminente treneren Mentor Muller. Det jobbes også kontunierlig i klubben med å få på plass forsterkninger i klubben. Flere lovende og gode spillere har vært på treningsfeltet til FC Show i de siste månedene, og det ser ut som flere av dem kan være med på å utvikle og heve klubben enda et høyere hakk for de kommende årene. Det er ingen tvil om at alle rundt i klubben ofrer sjela si, og prøver å få til noe veldig bra sammen for fremtiden.

Snart er det julabord og juleferie generelt. Viktig at samtlige i klubben FC Show bruker ferien godt. Og ikke tar seg for mye tid til å sitte i godstolen for å se på TV med Skåla fyllt med Potetgull og flere inntak av Cola med isbiter. Nei, viktig for alle sammen i FC Show å ta ansvar å bygge opp formen og holde på den til den spennende og viktige oppkjøringa starter i Januar 2013. Dette skal vi klare som en enhet folkens. Guttane i Rosa er på vei mot noe stort. Stå på Guttar.

Sportslig hilsen fra apparatet i FC Show

| | |