Nyhet

Analyse av avdeling 2, 4 divisjon 2013

Av admin, 14.12.2012 00:00

FC Show har havnet i en overkommelig avdeling i 4 divisjon for neste sesong. Eksperter rundt i distriktet tror det blir en begivenhetsrik og fantastisk sesong for Guttane i Rosa fra Oljebyen.

Her kommer en grundig analyse av alle lagene i avdelingen til FC Show for neste sesong.  Lagene har blitt studert og ringt opp for en grundig oppdatering angående sesongen i år 2013.

 

FC Show den ferske og underholdsrike klubben i Stavanger har virkelig noe stort på gang. Det jobbes nå på alle kanter for å gjennomføre tidenes sesong i klubben Siddis sportsklubb. Årets sesong og prestasjon i seg selv var egentlig over all forventning. Målsettningen var før sesongen å holde plassen i avdelingen og divisjonen. Dette klarte FC Show med stor margin. Etter en begredelig og ukontrollert vårsesong, så begynte det virkelig å løsne i høstsesongen for klubben i Rosa. Det skal sies at vårsesongen var uheldig og dårlig, men når høsten stormen inn, så var FC Show det store vinnerlaget og formlaget i avdelingen. Foran kommende sesong så har jeg fått intern informasjon om samtlige tema rundt i klubben generelt. Det jobbes på spreng på alle områder for å få alt som skal til for å etablere seg i toppen av divisjonen neste sesong. - Primus motor og grunnlegger Øyvind Sørensen sier det er en utrolig lang vei å gå før neste sesong fremdeles, men hver brikker av puslespillet skal på plass sier han. - Grunnleggeren selv Sørensen sier også at det kommer til å bli magisk og mer underholdende enn noensinne neste sesong. Men angående målsettning for neste år, så holder alle i klubben FC Show kortene tett til brystet.

 i

4 divisjon avdeling 2, kommer til å bli mye jevnere enn hva folk tror flest. Det er mange lag i denne avdelingen som kommer til å etablere seg i toppen neste år. Den klubben som jobber mest og best foran sesongen kommer til å legge grunnlaget for opprykket til 3 divisjon for året 2014. Blant klubbene som man mener kommer til å blande seg på øvre halvdel, vil man nevne Madla, Buøy, FC Show, Hana, Mastra, Sola FK og Riska. Disse klubbene mener eksperter rundt i Stavanger distriktet har det beste grunnlaget akkurat nå, og kjemper med  nebb og klør for å stikke av med det lengste strået for opprykket neste år.

 

* Madla som dessverre rykket ned fra 3 divisjon i år, ønsker nok å gjøre oppholdet i 4 divisjon kortest mulig. Laget er sterkt og bra over hele linja, men venter på sitt totale gjennombrudd i Rogalands fotballen. Nå har visstnok Madla mistet noen sentrale og viktige spillere, men rapporten fra Madla sier de jobber kontunierlig med fortsterkninger og erstattere foran neste sesong. Dette laget blir nok å finne i toppen av neste års avdeling 2 i 4 divisjon. Klaffer det helt på Madla, så rykker de antakeligvis opp igjen til 3 divisjon.

*Buøy er på mange områder lillebror laget på Hundvåg øya. Men de jobber hardt og bra for å prøve å tukte storebroren sin i den kommende fremtiden. Nå har de veldig mye bra på gang i Buøy. De imponerte godt i Pol Turneringen i høst, og har et veldig bra toppnivå. Stabiliserer Buøy prestasjonene sine over tid, så kan Buøy fort rykke opp til 3 divisjon. - Apparatet på Buøy sier i en Email at de satser å henge med i toppen av denne avdelingen neste sesong. - De sier også at de har store ambisjoner med klubben, og å prøve å følge fotsporene til Storebror Hundvåg.

*Hana Fotballklubb over på fjellet i Sandnes, har vært en skygge av seg selv de siste årene. Men nå sier rapporten fra klubben der nede, at de virkelig begynner å få noe bra på menyen igjen. - Assistent trener for Hana sier på telefon, at de har en meget god og stabil stall i klubben nå. - Han sier også at de har en fin blanding av ungutter og rutinerte spillere som ønsker å ta steget opp til 3 divisjon. Hana blir nok å finne oppe i toppen om de gjeveste plassene neste sesong.

* Riska sier ekspertene og rapportene at de har noe bra på gang. Klubben fra rundt Sandnes distriktet har jobbet bra på alle kanter i flere år nå, og har i grunnen alltid hatt et bra lag. Men i grunnen og sannheten så har de vært uheldige med poengene de siste sesongene. Klaffer det helt og visst Riska stabiliserer seg i denne avdelingen neste år, så blir nok dem å finne oppe i toppen av tabellen.

*Mastra som holdt seg med et hårstrå og nødskrik i årets sesong i 4 divisjon, begynner å få mer og mer gode ting på tapeten for fremtiden. Rapportene fra klubben Mastra sier de har en god ungdomsavdeling, og det begynner nå å komme opp en god del talentfulle spillere opp til A-laget deres. - Trener på Mastra sier de har en unik blanding av utrolige gode talenter på rundt 20 år, og noen viktige brikker i stallen også som er rutinerte og som drar lasset i klubben. Mastra kan fort komme til å overraske alle rundt i Stavanger regionen neste år.

* Sola FK måtte dessverre ta den tunge turen ned en divisjon fra 3 divisjon til 4 divisjon i årets sesong. Men de sier på Sola at de ønsker å gjøre oppholdet i 4 divisjon kortest mulig og etablere seg i toppen av denne avdelingen ved første seriekamp neste sesong. - Sola sin assistent trener espen maldal sier i en email at de har en veldig bra stall akkurat nå, og jobber også med forsterkninger for neste sesong. - Maldal sier også de ønsker å etablere seg i toppen, men samtidig sier han at det er mange gode lag som skal spille i denne avdelingen og divisjonen neste år, så det blir tøft uannsett mener Espen Maldal.

 

| | |