Nyhet

Mentor Muller sa takk for seg

Av admin, 17.12.2012 00:00

Mentor Muller har dessverre sagt takk for seg som FC Show trener. Dette kom som et sjokk og veldig overraskende for alle i FC Show

Mentor Muller, FC Show sin hovedtrener sa takk for seg nå nylig. Dette kom som et stort sjokk og veldig overraskende for alle folkene rundt i FC Show.  Muller har hatt bra suksess i den rosa og fargerike klubben fra Stavanger. Treneren hadde noe veldig bra på gang før han altså trakk seg som hovedtrener i klubben. Nå tar treneren selv Mentor Muller for seg nye oppgaver og utfordringer på Madla. 

Det jobbes kontunierlig med å finne en ny erstatter for Mentor Muller i klubben FC Show. - Primus motor og grunlegger Øyvind Sørensen, sier det ikke er noen grunn til panikk i klubben. - Sørensen sier at Mentor Muller har gjort en kjempejobb for Guttane i Rosa fra Oljebyen. - Grunnleggeren sier også at det kom som et veldig stort sjokk at Mentor Muller trakk seg fra stillingen som hovedtrener i klubben.   Uannsett alle i FC Show stallen ønsker den eminente treneren Mentor Muller all lykke til videre på ferden med jobben hos Madla. 

| | |