Nyhet

Sport og Spill

Av Admin, 5.1.2013 00:00

Her er noen forhåndstips for Tippekuppongen den 05/01-2013. Legger til både tips for System og en vanlig kuppong for denne lørdagen. Du vil også se noen stalltips for et langskudd til en usikker langsoddskuppong, og en sikker oddskuppong.

1.  West Ham-Man U    U-B

2.  Crystal Palce- Stoke   H-U

3. Fulham-Blackpool     H-U-B

4. Aston Villa-Ipswich      H*

5. Southamton-Chelsea   U-B

6. Queens Park R-West Br   H-U-B

7. Peterbourough- Norwich   U-B

8. Bolton W- Sunderland     H-U-B

9. Blackburn R- Bristol City     H*

10. Leeds U-.Birmingham    H-U

11. Charlton-Huddersfield     H*

12. Derby C- Tranmere Rovers  H-U-B

 

Oppforbi her så ser du et forhåndstips for et system man kan kjøre for å ha en god mulighet til å stikke av med 12 rette og en god premie i potten. Mener at de utvalgte sikre kampene som Aston Villa, Blackburn og Charlton er soleklare sikre stalltips for denne lørdagskuppongen den 05/01-2013.  

Nedforbi her nå kan du se en vanlig kuppong som kan være lurt å levere i tide før fristen renner ut. 

 

1.  U-B

2.  H-U

3.  H-U

4.  H

5.  U-B

6.  H-U

7.  B

8. H-B

9.  H

10. H-U

11. H

12.  H-U

 

Denne kuppongen du ser oppforbi her koster 256 norske kroner for å levere hos din forhandler. Om du velger å ta begge spill altså pausekuppong og Fulltid, så vil den koste 512 kroner. Men jeg anbefaler om du velger å levere denne kuppongen som den ser du her, så vil jeg bare velge å levere for fulltid og ordinær tid. 

 

Her nedenfor får du se lørdagens langskudd og dagens sikre oddskuppong. 

 

79. på papirprogrammet til Norsk Tipping ender med hjemmeseier etter min oppfattning. Nummer 79 på oddsprogrammet til Norsk Tipping er Wigan-Bournemouth. Det er FA-Cup, og jeg vet at Wigan sin trener Martinez satser veldig mye på FA-cupen denen sesongen. Motstander Bournemouth fikk en veldig dårlig start på sesongen i Division 1, divisjonen under Championship. Men etter de fikk tilbake sin tidligere trener på plass, som hadde hatt veldig bra suksess med klubben fra før, så begynte de gode resultatene å rulle inn for Bournemouth igjen.  Men jeg tror altså at Wigan blir for sterke i denne kampen.   79. H  Wigan-Bournemouth  1.70  i Odds. 

43. på oddsprogrammet er Charlton hjemme mot Huddersfield. Dette er i manges øyne en åpen kamp. Men jeg mener Charlton soleklart skal vinne denne kampen med hjemmebane fordel og alt. Charlton er også på gang med noe stort etter en heller dårlig sesongstart i Championship. Dette er en FA-Cup kamp, men allikevel 1.95 i Odds hjemme på Charlton er en gavepakke fra Norsk Tipping.   Regner med London laget Charlton gjør jobbes sin på The Valley lørdag ettermiddag. 

45. Crawley Town mot Reading er nok en spennende FA-cup kamp på oddsprogrammet til Norsk Tipping. Reading på bortebane her, skal vel ha et bedre favorittstempel i utganspunktet enn hva Norsk Tipping tilby og gir i Odds. Bortelaget Reading konsentrerer seg nok om å komme seg i bedre form i Premie League, men jeg tror Reading er langt bedre rustet enn hva tilstanden og formen til Crawley Town vil tilsi. Så her anbefaler jeg å sette noen kroner på bortelaget Reading.   45. Crawley Town-Reading   B    odds  2.30

37. på oddsprogrammet er Aston Villa hjemme mot Ipswich Town. Her har Norsk Tipping satt opp en kanon odds for Aston Villa på 1.85. Dette er også nok en nyttårsgave fra Norsk Tipping etter min mening. Det er klart Aston Villa har så og si vært inntørket og utstoppet for å lage mål i Premier League. Men her i denne FA-Cup kampen møter de et lag fra Championship, og et helt klart mye dårligere lag enn hva de til vanlig møter i Premier League. Så det vil nok absolutt ikke være dumt å sette pengene sine på en hjemmeseier i kamp nummer 37 på papirprogrammet til Norsk Tipping.  37. Aston Villa-Ipswich Town  odds  1.85   hjemmseier. 

Står over langskuddet for denne gang  på utgaven av Sport og Spill her på hjemmesiden til FC Show. Ovenfor her kan du se 4 kamper som Norsk Tipping har lagt ut på Oddsprogrammet sitt som må sies å være veldig gode alternativer til å sette opp en god oddskuppong med bra odds for denne lørdagen 05/01-2013. 

Lykke til folkens!    

 

 

| | |