Nyhet

Eddie og Per Alan sine ambisjoner og visjoner

Av admin, 10.1.2013 00:00

Eddie Rhameri er tilbake som trener for Siddis Sportsklubb. Etter tilbakekomsten i klubben, er det ingen tvil om hvor målet ligger for treneren til kommende sesong. Eddie og Per Alan er sammen med stallen sin enstemig at klubben skal videre og rykke opp denne sesongen.

FC Show tar hele tiden riktige steg for å utvikle seg for den kommende fremtiden. Nå er Eddie Rhamiri tilbake som trener for klubben og guttane i rosa har aldri stått bedre frem som en helaktig enhet, enn hva de gjør den dag i dag. Rhameri har lagt frem sine ambisjoner og visjoner for klubben. Målsettningen er soleklar for sesongen 2013 i 4 divisjon avdeling 2. Klubben skal opp til 3 divisjon. Det er også klart hvordan klubben ønsker å fremstå både på og utenfor banen. Eddie ønsker blant annet at spillestilen til FC Show skal være veldig ballbesittende og en grunnlegende faktor for hvordan Siddis Sportsklubb skal ta seg videre oppover i divisjons-systemene for de kommende årene.

Det er ingen tvil om at FC Show har havnet i en hard avdeling med mange gode lokale lag. Så her må det jobbes grundig for samtlige rundt i klubben FC Show med tanke på å klare det store målet og drømmen å rykke opp en divisjon i sesongen 2013. Oppkjøringen har startet og trener, - Eddie Rhamiri sier følgende til hjemmesiden! - Jeg er veldig fornøyd med hvordan ting ser ut i klubben akkurat nå. - Stallen ser komplett ut, opplegget er bedre fremlagt enn noengang og fremtiden ser lys ut sier hovedtreneren til hjemmesiden. - Per Alan sier det samme, men han fremhever også at det er fremdeles en del punkter å ta tak i før klubben og guttane i rosa er helt på det stadiet de ønsker å være når sesongen startes og kjøres i gang. 

Mye er altså på gang i klubben FC Show. - Primus motor og grunnlegger av klubben Øyvind Sørensen, sier til hjemmesida at det bare er til å glede seg til sesongen er for fulgt i gang igjen. - For dette blir utrolig spennende og mer gledelig å følge med på enn noensinne for alle rundt i klubben FC Show, sier Øyvind Sørensen til hjemmesiden www.FC-Show.com

 

| | |