Nyhet

FC SHOW PÅ HODET HJEM MED TAU FERGEN UTEN POENG

Av pm, 26.4.2013 00:00

FC Show reiste til Tau med en sterk tropp og med håp om at tapet mot Madla var kun et arbeidsuhell. Men spillerne mistet troen da FC Show stjernen Daniel Håland ble skadet etter 5 minutter. Et stjerne treff fra Ørjen Haug og en god ramme rundt kampen hjalp heller ikke.

 

Midtbygden - FC Show 3 - 1 (0 - 0)
Tau Kunstgress, 11/04/2013,19:00 
Dommer: Dommer: Jim Ivar Nystad, Vaulen IL Assistentdommer 1: Eivind Helle, Hundvåg Fotballklubb Assistentdommer 2: Arild Furu, Buøy IL

Mål0-1 Ørhan Haug(50),1-1 Stig Lyse(53), 1-2 Jan Erik Brattelid(63), 1-3 Jan Erik Brattelid(80)
FC-Shows lag (4-2-3-1)1 Aleksander Myhre Gjerde 7 Christophe Dagsland Tellaroli 17 Fredrik Myhre Gjerde 31 Nicholas Hansen 77 Christoffer Kristensen 9 Pål Eidsvåg Sætherbø 13 Rune Gjerde Soltvedt 15 Andreas Pedersen 11 Christian Søndenå Hauge 10 Daniel Håland 94 Benjamin Pekmezovic 20 Thomas Skibeli 80 Ørjan Haug 88 Rage Ali Isman Dhunkal 34 Andreas Thaule

 
SammendragSAMMENDRAG FRA MIDTBYGDENS SIDE: Midtbygdens A-lag tok torsdag kveld i mot FC Show til årets første seriekamp på eget (kunst)gress. 

To scoringer fra Jan Erik Bratteli ble utslagsgivende i kampen som endte 3-1 til hjemmelaget. Det var ikke mange sjansene vi ble servert i løpet av de første 45 minuttene, men de sjansene vi fikk se var helt klart av det underholdende slaget. Kampen startet rolig, og det meste av spillet foregikk på midtbanen. Ingen av lagenes målvakter hadde hatt all verdens å stri med i åpningsminuttene, men etter tjue minutter smalt det fra bortelaget. Skuddet fra seksten meter ble imidlertid avverget på vakkert vis av Stian Bokn i MIL-buret. Like etter var FC Show farlig frempå igjen. 
Nok et skudd ble avfyrt fra noe skrått hold og ballen smalt i stolpen. Etter 42 minutter var det FC Show-keeper Aleksander Myhre Gjerde sin tur til å vise seg frem. Daniel Høllesli kom til avslutning fra sytten meter, og Gjerde måtte helt opp i krysset for å avverge scoring til hjemmelaget. Minutter senere kunne Jan Erik Bratteli kommet alene med keeper etter å ha blitt forsøkt spilt gjennom, men mottaket ble for dårlig og ballen trillet rolig inn mot keeper. Selv om sjansestatistikken ved halvtid kunne minne om en treningskamp mellom Stoke og Sunderlands B-lag, satt man med følelsen av at det lå et mål i luften. Etter 51 minutter kom den første scoringen – og det var bortelaget som fikk æren av å åpne målprotokollen. Ørjan Haug fyrte av et skudd fra langt hold som dalte over Stian Bokn i MIL-buret, og 0-1 var et faktum. Gleden ble imidlertid kortvarig for gjestene, for kun minutter senere kunne Stig Lyse sette inn utligningen etter et hjørnespark. Etter dette handlet det meste om hjemmelaget.
Midtbygden kunne flere ganger gått opp i ledelsen, men hadde ikke marginene på sin side. Først gikk bortelagets målvakt seirende ut av en duell etter mye klabb og babb i feltet, mens Nasir Safi minutter senere avfyrte et skudd som gikk en meter til siden for mål. Det harde arbeidet gav imidlertid uttelling til slutt, og Jan Erik Bratteli satte inn to mål mot slutten og fastsatte sluttresultatet til 3-1. Midtbygden lå etter scoringene kompakt i forsvar, og var ikke i nærheten av å slippe bortelaget inn igjen i kampen. Resultatet fører Midtbygden opp på en foreløpig tredjeplass på tabellen, men tabellen må tas med en klype salt. Midtbygden har en kamp mer spilt enn de fleste lagene, i tillegg til at Randaberg og Mastra ikke en gang har startet sesongen enda etter at deres kamp ble utsatt.
FC Show står på sin side med med to tap av to mulige, og ligger foreløpig nest sist på tabellen. Laget skal likevel ha skryt for sin tilstedeværelse. Hele gjerdet som skiller kunstgressbanen fra parkeringsplasser var dekket av rosa og svarte flagg, samt et banner i seks-kvadratmetersklassen med påskriftene «Champions League – Here We Come», «Ingen flopp, FC Show to the top» samt en haug med sponsorer. Ikke nok med det, så stilte de også med en solid tilhenger – ja, en tilhenger i ordets rette forstand – med diverse FC Show-relaterte påskrifter. Her er det muligheter for kaffesalg i fremtiden, dersom FC Show skulle ønske en liten bi-inntekt under bortekamper. Vi takker for kampen!

På bildet ser vi en tydelig skuffet FC Show trener Eddie Rhamiri etter kampen. Han var slett ikke fornøyd men mener nå at vi må se frem over å forberede neste kamp som er mot Randaberg2.
| | |