Nyhet

TRÆLNES SNART TILBAKE

Av pm, 29.4.2013 00:00

Fjorårets toppscorer Christian Fredrik Trælnes som ble skadet i slutten av februar er snart tilbake i trening. Etter et avrevet leddbånd har han fått flere behandlinger hos FC Shows Klinikk Optimal. Formen har han holdt vedlike med lange joggeturer.

Fjorårssesongen ble bare bedre og bedre for tidligere Vikingspiller Christian Fredrik Trælnes og han ble til slutt kåret til årets spiller sesongen 2012.

Men på FC Shows treningsleir til Tyrkia rev kan av korsbåndet i kneèt. Klubben vurderte operasjon men valgte til slutt å la det lege seg selv etter flere råd fra mange eksperter. Trælnes har hatt noen lange måneder med opptrening. Tiden fra krykker til nå å kunne jogge uten smerter er snart over.

-Jeg regner med at jeg er tilbake på fotballtrening neste uke. Det er stor kamp om plassene i troppen så jeg må nok trene meg opp før jeg får en plass der, sier han til fc-show.com.

Trælnes er sammen med Fredrik Gjerde botsjef for A-Laget og har titt og ofte stilt opp på treninger og kamp for å observere lagkompisene. Til den dårlige sesongstarten har han følgende å si:
-Jeg synes spillerne må være mer seriøse og jobbe som et lag. Det har vært mye "one man show" både på treninger og på kampene. Men jeg ser også mye positivt og regner med at det blir gang på sakene og snur etter hvert.

Jeg gleder meg sinnsykt til å komme tilbake. Da skal jeg vise meg fra min beste side og bidra til at FC Show blir enda bedre. -På banen!:)

 

 

Se hans første scoring for FC Show her:

| | |