Nyhet

TRENDEN SKAL SNUS

Av Admin, 3.5.2013 00:00

FC Show ønsker virkelig å komme på rett kjøl igjen, etter en heller dårlig sesongstart

Starten på sesongen 2013 til FC Show har ikke vært etter planen. Det har ikke gått slik man ønsket det skulle begynne i denne avdelingen i 4 divisjon. Nå er det viktig for spillerne og støtteapparatet å stå sammen for å snu denne uheldige sesongstarten. Her trenger det å jobbes i alle ledd, til å stable denne harde starten for betrakelig bedre resultater videre i divisjonen. Spillerne bør gå i seg selv, og vise hva de duger til. Det er ingen tvil om at spiller-stallen er utvilsomt mye bedre enn hva resultatene tilsier. Det som antakeligvis er problemet, er at trøkket i spillerne og laget ikke viser mer vilje enn hva som forventes. Og blant annet ikke blør nok for drakta og klubben deres. For å snu dette, til de topp-prestasjonene som er tilstede. Så må man analysere spillet og finne ut hva som senker resultatene i form av spillestilen og poengfangsten. 

Sesongen videre i denne avdelingen skal kunne gå den rette veien mot de beste øyeblikkene og de prestasjoene hele klubben ønsker. For å finne tilbake til denne rytmen og melodien man vil se og høre. Så må hele laget skjerpes og få til maks i hver eneste kamp som spilles. Stallen er absolutt komplett den dag i dag. Det er klart, at her er potensialet stort i hver eneste kamp som kommer i fortsettelsen. Viktig å ta en kamp om gangen, for å konsentrere seg maksimalt for å nå den poengfangsten man skal klare. 

- Primus Motor og grunnlegger av klubben Øyvind Sørensen er så klart ikke fornøyd med sesongstarten. - Han legger til det må jobbes bedre i hver eneste lagdel, og man må stå sammen som en enhet for å snu denne vonde trenden klubben har hatt i begynnelsen av sesongen. - Sørensen sier også det som skal kunne bli en bedre tilværelse for de videre kampene, er at laget gjør en satsende og begivenhetsrik ferd mot en mye bedre trend nå mot sommeren. 

Mye står på spill for klubben FC Show. Klubben i rosa, skal fremover til beste øyeblikkene og gledene som ligger til rette for tiden fremover. 

| | |