Nyhet

Sesongoppkjøringen

Av Admin, 23.1.2017 00:00

Den påfølgende sesongen er for fullt i gang

Som de fleste har fått med seg så måtte FC Show ta steget ned fra 4 divisjon til 5 divisjon foran årets kommende sesong. Marginene gikk dessvere i mot klubben helt på tampen av forrige sesong. Skal man se fremover mot den påfølgende sesongen, må man prøve å forebygge det som kan vise seg å være problemet som gav nedrykk. 

Det er klart som et lag så er det mange ledd som må fungere for å gi resultater over tid. Stabilitet og kontunitet er de viktigste faktorene for at de gode resultatene skal komme ute på banen i hver enkelt kamp. For at man skal se at dette fungerer, så krever det uendelig mye innsats og glød av hver enkelt spiller. Organiseringen og disposisjonen av laget fra treneren har så klart mye å si også. Men det er til syvende og sist spillerne ute på banen som må gjøre grovarbeidet. Og da er den defensive strukturen på laget minst like viktig som den offensive strukturen i absolutt alle kamper. Alle treners drøm, er å kunne se at dette kommer til syne så ofte som mulig. En viktig faktor for å få det til å komme til syne, er når spillerne går i seg selv og gir den gløden og innsatsen som kreves for å få de resultatene man selv ønsker. Så for å være mer nøyaktig på hva som kreves, må man kunne angripe som et lag og forsvare seg som et lag. 

- Primus motor Øyvind Sørensen har fortalt at det som antakeligvis var det største problemet som gav nedrykk forrige sesong, var at den defensive strukturen i laget ikke var godt nok. - Man manglet kynisme til å kunne forsvare en seier i flere viktige kamper, påpeker han. 

Det er ingen tvil om at det bor mye i denne klubben. Spillere forsvinner så klart etter et nedrykk, men nye spillere kommer også inn i klubben Og det er laget som skal få frem prestasjonene og resultatene, ikke noen enkeltspillere. Noe som blir utrolig viktig foran kommende sesong, blir å gå ut på banen å vise at dere virkelig vil noe som spillere for fremtiden i denne klubben. Man må vise klokhet og kynisme mer tydelig for å avgjøre tette og viktige kamper. Da er det bare det kollektive som teller. For når man går ut på banen i en enkelt kamp, så må man vise ansvar og innsats for å få resultater. Hvert ledd på banen er like så viktig. Så klart så tenker en enkelt spiller, dette vet man innerst inne. Men for å utføre det i praksis over 90 minutt krever sitt for å få de resultatene man virkelig vil ha. 

Vi ser frem til en ny sesong. Og håper den kan gi oss mange fine gledesøyeblikk! 

| | |